0 oy
1,136 göst.
Diğer kategorisinde (620 puan) tarafından

Iyi geceler kızlar, komşumun sarj aleti bozulmuş benimkiyle uyumlu benden istedi bi kac kez, cikip alamadim maasa var faln dedi. Bende maaşa kadar dursun abla nolacak ben eşimin sarj aletiyle idare ederim dedim. Aradan 3 ay geçti nerdeyse

Istemeye de utaniyorum ama bugun kapısını çaldım abla sarj aleti aldiydan benimkini versen esimle surekli sarj sırasına giriyoruz dedim. Ay canim zaten sarj etmiyor ki bende Bugün kendime aldim dedi.
O an bi nutkum tutuldu. Normalde girer çıkarız pisirdiklerimizden getirir götürürüz. Nasıl diyecem ya kırmadan. Bi dünya para orjinaldi bide
Vermeseydin demeyin verdik olan oldu.
Siz napardiniz

43 Cevaplar

0 oy
(2,249 puan) tarafından
Canım bundan sonra önemli bir şeyini verme verecek olursan da ertesi gün iste ki şarj aleti bu ben olsam al şarj et akşama getir bize lazım derdim bozulsa da vermeneye çalılırım 
(620 puan) tarafından
Asla canim bi daha mi tovbe
-Reklam-
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Kadın alacak olsa sana zaten şarj etmiyor demezdi. İstediğini de almaz . Sana suç bulur bı de orda burda konuşur. Bn olsam hiç ses etmem araya mesafe koyarım. Demek ki böyle bi insan .
(620 puan) tarafından
Ederm canim. Esime diyemedim daha ama diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye
0 oy
(18,770 puan) tarafından
Sen olsun ver deseydin. Çünkü bazı telefonlari her sarj sarj etmiyor. Bizim evde 3 tane sarj aleti var sadece biri benim teli sarj ediyor. Digerleri cok yavas sarj ediyor. 
(620 puan) tarafından
Aldim canim yok sarj tutmuyor. diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,450 göst.
17 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilekk (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 394 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
20 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 990 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,460 soru

24,184,009 cevap