0 oy
1,138 göst.
Diğer kategorisinde (620 puan) tarafından

Iyi geceler kızlar, komşumun sarj aleti bozulmuş benimkiyle uyumlu benden istedi bi kac kez, cikip alamadim maasa var faln dedi. Bende maaşa kadar dursun abla nolacak ben eşimin sarj aletiyle idare ederim dedim. Aradan 3 ay geçti nerdeyse

Istemeye de utaniyorum ama bugun kapısını çaldım abla sarj aleti aldiydan benimkini versen esimle surekli sarj sırasına giriyoruz dedim. Ay canim zaten sarj etmiyor ki bende Bugün kendime aldim dedi.
O an bi nutkum tutuldu. Normalde girer çıkarız pisirdiklerimizden getirir götürürüz. Nasıl diyecem ya kırmadan. Bi dünya para orjinaldi bide
Vermeseydin demeyin verdik olan oldu.
Siz napardiniz

43 Cevaplar

+1 oy
(768 puan) tarafından
Bugün kendisine aldıysa demekki dün bozmuş :@
(620 puan) tarafından
Demi ya duramaz yani sarjsiz
(768 puan) tarafından
Aynen öyle o sana böyle bı g.tlük yapıyorsa sende ondan iste alsın sanada bu ne terbiyesizlik
(620 puan) tarafından
Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
(768 puan) tarafından
Mantıklı canım ne zaman alcaksin de
(620 puan) tarafından
Aynen direk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üstüne konmuş hyrli olsun Bir bardak su iç;)
(620 puan) tarafından
Ictim ıctim
0 oy
tarafından
Eğer ben birinin birşeyini alırsam asla aylarca kalmaz. İsim biter bitmez anında geri veririm uzun süre mal verilmesine karşıyım , iki taraf için de rahatsız edici bir durum oluyor.

Diyelim ki o kadar uzun süre kaldı ve bozuldu. Bozuk olduğunu anladığım anda gider hemen yenisini alır ona veririm.

Ağır olacak belki ama komşunun yaptığı açık açık terbiyesizlik.
(417 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
(620 puan) tarafından
Bencede öyle ya
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canım  bozuk degildi diyemediysen araya mesafeni koy  oda anlasin  yaptığı hatayı.  Madem sarj etmiyor en başta  geri verseydi madem niye vermemiş boyle deseydin keske
(620 puan) tarafından
Diyemedim tutukluk yaptim valla
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Tabi ki yenisini alıp veririm zaten kimseden öyle uzun süreli bi şey emanet almam ben 
(620 puan) tarafından
Ha simdi ha sonra derken
0 oy
tarafından

İyilik yap denize at.

Madem öyle niye o kadar vermemiş ki bu calismiyo diye ne ayıp alt tarafı bı şarj aleti 
(620 puan) tarafından
B3nim yaptigim mi ayıp
tarafından
Yok kız kadının yaptığı
(620 puan) tarafından
Pardon bi taraftan kızımla ugrasiyorum yanlis okumusum.  Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
tarafından
Öyle de bakalım
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Elektronik olan hic bir ürünümü vermem sarjda olsa vermem  verio kötü olcagima vermeden olurum öyle huyum var Elektronik hic birsey evimden cikmaz bende asla istemem yoksa birseyim hemen alırım
(620 puan) tarafından
Bi daha asla akıllandım
0 oy
tarafından
Ay oda bişey mi benim komşum rondomu bozdu getirdi kapıya bu bozuldu işimde yarım kaldı yaa tühh diye diye gitti şaka gibi bakakaldım arkasından eşim yaptırmaya götürdü sıfırı kadar para istediler şimdi kimseye bişeyimi vermiyorum akıllandım 
(620 puan) tarafından
Amo Allah korusun gercekten bu sefer esimle papaz olurduk
0 oy
tarafından
Canm o an bişeyler diyebilirdin ondan sonra konu kapanmış sayılır . Madem şarj etmiyordu 3 aydır neye kullandin da vermedin bozuk da değildi siz bozmussunuz deseydin anlardı . En iyisi biraz soğuk yap anlasın 
(620 puan) tarafından
Suan tel secenek bozuk yapmak
0 oy
(24,529 puan) tarafından
Ben birinin bir eşyasına zarar verdiysem yenisini alıp veririm ama senin komşu vermez çünkü zaten aldığımda bozuktu diyerek üstüne yatmış madem bozuktu niye getirim bu bozuk deyip de geri vermemiş ayrıca sen kullanıyormuşsun bozuk olsa fark ederdin ne yazık ki ödünç mal vermek hiç akıllıca bir iş değil verdiğine pişman ediyorlar çünkü 
(620 puan) tarafından
Akillandim canim gercekten bi daha tobe
0 oy
(4,860 puan) tarafından
Valla biseyi emanet almaya korkarım ben o yüzden almam :)) ama bozulmuşsa bende olan bisey yenisini alırım 
(620 puan) tarafından
Ahh ahh bende öyle yaparim ama piskinlik
(4,860 puan) tarafından
Mesafe koy... herkes bi kendine dönüp baksın ya insanlar çok acayip şekilde arsizlasti
0 oy
(277 puan) tarafından
Geri istemek için niye 3 ay bekledinki baas günü geri isteseydin hemen 
(620 puan) tarafından
Ayy bunda bile utana sıkıla gittim be
0 oy
(4,434 puan) tarafından

Gerçekten böyle insanları anlamıyorum sırf bu yüzden artık bir şey götüresim gelmiyor benim üst komsu da ne alsa isteyene kadar vermiyor bende utanıyorum tabaklarım kalıyor aylarca en son mesaj atıyorum şu tabağım sende miydi canım diye Bi kaç gün sonra öyle toplayıp yolluyor çocukla kek kalıbı istedi haftalarca kaldı en son deidm eşimin iş yerine kek yapacağım işin yoksa verir misin demez mi ben kaç kere çocukla yolladım da evde yoktun diye halbuki evde idim yani bu sebeplerden artık bir şey veresim de gelmiyor :angel:

(620 puan) tarafından
Ayy aynen ya. Ben utandim isterken
(4,434 puan) tarafından
Aynen öyle bende utanıyorum valla kendi malımızı isterken utanan da biz oluyoruz :D
0 oy
(179 puan) tarafından
İstemeye gitmişsin oda kendime yenisini aldım demiş. Artık bunun üzerine konuşulacak birşey kalmamış o an denmeliydi şarj makinemi sağlam olarak sana verdim bozulduysa yenisi al ver. O an konuşulmadıysa bir daha da konusunu açma bence bundan sonra dikkat et ve tavrını göster geçmiş olsun ne deyim. Benim elimde emanet birşey bozulduysa açıklamasını yapar özür diler ve yenisini alıp iade ederdim
(620 puan) tarafından
Aman varya vermesem daha iyiydi. Elimdekinden olmazdim
0 oy
(895 puan) tarafından
Kiz bu 3 aylik  mi maas aliyo
(620 puan) tarafından
Ahaha aylik aliyo
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bozulmuş sa Bike işte de orjinaldi eşimin arkadaşı yapar dee belki bozulmamistir üzerine yapacaktır 
(620 puan) tarafından
Aldim canim bozulmus
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Malim seni verip te mi rezil oluyum vermeyip te mi rezil oluyum derler bizim orda o hesap olmus bence eski samimiyetinizi sürdürmeyin artik 
(620 puan) tarafından
Ay ya valla kerizim ben ya
(1,440 puan) tarafından
insanin en cok enayi yerine koyulmak zoruna gidiyor
(620 puan) tarafından
Aynen bi açıklama bile uok
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Sanırım yapacak bisi yok.. yanı ben yapmazdım en azından canın sağolsun derdim
(620 puan) tarafından
Diyemiyorum zoruma gidiyor
0 oy
tarafından
Sen verdiğinde çalışıyodu sonuçta çok saçma  eşim kızdı falan desen nolur 
(620 puan) tarafından
Ay cok mantikli yarin bi diyeyim
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Arkasına düşmeyeceğiz şeyi verin verdiğiniz şey çoğunlukla gelmez ben olsam 3 ay degil bir günde geri veririm o şey aklımdan çıkmaz
(620 puan) tarafından
Bende oyleyim yuregim yarılır ama kapi komsum aman nolacak dedim gordum

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,450 göst.
17 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilekk (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 394 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
20 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 990 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,492 soru

24,184,386 cevap