0 oy
735 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,136 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar kaynanamla yakın oturuyoruz bu depremden dolayı korktuğum için kalktım gittim oraya hem zaman geçer dedim görümcem de orda tabi dediki ecaznarye gidelim oğluma biberon alicam onun 9 aylık oğlu var benim de 3 aylık oğlum var tamam dedim çocukları emzirdik  uyuttuk çıktık nerdeyse yarim saat sonra geldik sözde bizim kaynana çocuklara bakicak benim oğlum uyanmış evde bomboş  onu orda bırakmış çıkmış diğer torunuyla çatıya geldim iyi ki oğlum aglamiyordu sinirlendim tabi niye onu birkaip diğer torununu aldım yukarı çıktın dedim işte o uyandı da ses yapıp seninki de uyanmasın diye yukarı çıkardım dedi sanki yan odaya geçip kapıyı kapatınca çocuk uyanicak hanı kıymetli torunu davul çalıyor ya sanki off varya ne kadar sinir oldum ilk defa oglumu kaynanma bıraktım sadece yarim saat o da yanlız birkaip diğer torunuyla ilgilendi bi daha bırakırsam da 2 olsun 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dikkat et canım küçükmüş :( 
-Reklam-
0 oy
tarafından
 çocuğun başına bir şey gelse nasıl farkına varacaktı
(7,136 puan) tarafından
Bunu dusunmemis iste düşüncesiz olusuna simir oldum bende ayrımcılık yapışina da ayrı
tarafından
Birdaha sakın bırakma kaynanana
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Küçücük cocugu naisl bırakır evde yanliz uyanırsam uyansın yazık ya bırakma Bi daha sne nereye bebeğin oraya 
(7,136 puan) tarafından
Aynen öyle yapicam zaten
0 oy
tarafından
Yuh Allah korusun bişi flan olur bide. Bn kızı uyurken bırakıp tuvalete bile gitmiyorum. Dnüyo uykusunda diye 
(7,136 puan) tarafından
Yanı bi de bu kadının 10 tane çocuğu var hepimizden 10 kat tecrübeli yani bilmediğinden değil işime gelmediginden durmamış çocuğun yanında yoksa uyurken döner ağlar falan diye umursammais hiç
tarafından
Biri kızından olmasa diğerinde oğlundan düşme yani kusura bakma sorumsuzluk
(7,136 puan) tarafından
Tam anlamıyla öyle canım:(
0 oy
(10,041 puan) tarafından
En iyisi bebişini yanında götürmek en güvenlisi koy bebek arabasına miss :)
(7,136 puan) tarafından
Bebek arabam yok malesef alamadım daha canım uyuyor diye bırakmıştım  sadece yarim saatliğine o da saolsun üstüne düşeni yapmış canım kaynanam
(10,041 puan) tarafından
Anladım kuzum alırsın inşallah rahat edersin onada bidaha bırakmayacağını anladın nasıl babaanneymis o :/
(7,136 puan) tarafından
Inşallah alırım canım ona da guvenmemem gerektiğini çok iyi anladım yani zalım kaynana
0 oy
(163,453 puan) tarafından
Bebegin daha cok kucukmus keske oyle yapmasaymis kaynanan birakma bidaha sende 
(7,136 puan) tarafından
Bi daha tövbe zaten
0 oy
tarafından
Çok büyük yanlış, haklısın sinirlenmekte. Bende olsam büyük sinir olurdum. Bırakma kesinlikle canım. Küçğcük daha ya kussa ya bir şey olsa kuzucuğa Allah korusun ne demek yalnız bırakmak... Neyse sakin olalım Allah korumuş.. 
(7,136 puan) tarafından
Çok şükür canım ya bu da benim düşüncesiz kaynanam işte naparsin bi daha da bırakmam zaten yarim dakika bile olsa
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bu konuda diğer gözüne bile güvenmeyeceksin kaynanayi bırak 
(7,136 puan) tarafından
Çok haklisin
0 oy
tarafından
Benim kaynana eltimin kızlarını düğün salonunda yanlız bırakıp oturmaya gitmis kimseyi tanımıyor çocuklar kendi başlarına oturuyolardi biz gittigimizde 
(7,136 puan) tarafından
Beterin de beteri varmış
tarafından
Evet o yüzden asla kaynanama bırakmayacağım
0 oy
(5,514 puan) tarafından
5 dk da olsa cocugunu yaninda goturrr
(7,136 puan) tarafından
Bundan sonra böyle olucak zaten cnm
(5,514 puan) tarafından
Yanii kucucuk cocugunicerde burakabiliyorsa pekte guvenem insan
(7,136 puan) tarafından
Yok yok artik tövbeler tövbesii

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
14 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,495 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 282 göst.
24 Nisan 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 666 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,242 cevap

334,362 kullanıcı

...