0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Ay kızlar söylemiştim daha önce tayinmiz çıktı demistim kastamoju seydiler taşınmaz ev yok ya ev bulamıyoruz ya pufff

5 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından
busra var kiz bide hulya hulya koyde ama busra bilir
(70 puan) tarafından
Evet ya
-Reklam-
0 oy
(12,080 puan) tarafından
Burda biri daha yaşıyordu orda
(70 puan) tarafından
Yaa kim.ki
(12,080 puan) tarafından
Acemi anne glba
(70 puan) tarafından
Belki duyar yazar
0 oy
tarafından
Canim cok kucuk bi ilçe ama yeni evler yapıldı oralara,eğer varsa bile ilana falan koymamislardir.Ne olarak tayin oldunuz canim ayni meslegi yapan biri ile iletişim kursaniz belki yardımcı olur..babam çok giderdi ona söylerdim ama şimdi yollar kapalı bakamaz ama aklımda olsun giderse söylerim kuzum bi göz atsın 
(70 puan) tarafından
Canım saol ya inşallah bulurum.milli eğitim  asci ataması 1 ay olca yok bulamadık.yeni evler varmış eşim de söyledi ama kimse oturmuyor boş diyir
tarafından
Canım bide eğer syediler de bulamazsanız agli ve Devrekani de yakın agliya 15 dakika devrekaniye 12 dakika arası var oralara da bakabilirsiniz
tarafından
Baktım da hep satılık
(70 puan) tarafından
Evet ya eşim Bi kacgun daha bakacak olmazsa öyle olur çok saol teşekkür ediyorum  bende baktım kiralik hiç yok satilik
tarafından
Rica ederim canım keşke elimden daha fazlası gelse ama su an çok uzağım kastamonuya
(70 puan) tarafından
Sen nerede oturuyorsun canım. Olsun vallahi düşünmen bile yeter saol
tarafından
Siirtteyim su an canjm eşimin tayini buraya çıktı bizim de
(70 puan) tarafından
Meslek ne canım.bayq uzanmış yaa
tarafından
Asker canim,evet bayağı uzak düştük bu sene geldik daha 8 Ay oldu önceden de bursadaydik
(70 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım  zor. Allah eşini sana bağışlasın. Ya benimde ilk tayin ama bulamıyoruz bir kaç tane buldu ama iyi degildi
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun,inşallah hayırlısıyla bulursunuz canim benim☺♥️
(70 puan) tarafından
İnşallah canim teşekkürler
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canım hem memleketim hem eski görev yerim seydilerde birini araya sokmadan doğru duzegun ev bulamazsınız güvenip vermezler evi kiraya aslında ben giki sene önce döndüm benim zamanımda TOKİ yapılıyordu bitmisti birde Seydiler çarşıda pastane var tek pastane zaten oraya sorun kulağı kesiktir sahibinin şehit ersin yenel okulunun karşısında memur olduğunuzu söyleyin yoksa ev vermezler benden demesi :) 
(70 puan) tarafından
Evet 1 tane kuaför var bende fark ettim ama benim elimden kuaför gelmiyor.dugun salonunda çok aşar beni diye düşündüm. Burada böle bisi denk gelmediğim için Bi sorayım dedim merkez gitmektense a burada vardi diyip belki tutar dedim
(1,326 puan) tarafından
Valla canım sanmıyorum ben ya sok a101 falanda varya birde zaten dediğim gibi hemen hemen her gün gidip geliyorlar zaten merkeze
(70 puan) tarafından
Doğru bakalım hayırlısı olsun teşekkürler KB rahatsız ettim. Buralar bildiğiniz ic8n sormak istedim
(1,326 puan) tarafından
Rica ederim canım herşey gönlünce olsun inşallah
(70 puan) tarafından
Saol inşallah
0 oy
tarafından
Neden kız nasil bulamıyorsunuz
(70 puan) tarafından
Eşim okul yatili orada kalıyor. Mudu4 filan herkes bakiyor şuan dedi. Bugünde zor bulunan gibi diyor 3v yok diyor
tarafından
Canım eşim yok evde yoksa belki size yardımcı olurduk bir şekilde yaa üzüldüm vallahi
(70 puan) tarafından
Ay saol canim ya.dusunmen yeter bakalım Allah büyük buluruz elbette
tarafından
İnşallah canım Rabbım gönlünüze göre versin inşallah
(70 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok saol

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
16 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,777 soru

24,129,530 cevap

333,951 kullanıcı

...