0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (288 puan) tarafından
Mrb kızlar 4 adet sandalyem var satiyim yerine yeni alıyım diorm adet fiyatı 380 den baslio yada boşa cila döşeme yaptırayım diorm sizce hangisi mantıklı birde yaptırınca yeni alınmış gibi oluyormu 

3 Cevaplar

+1 oy
(14,881 puan) tarafından
Bi tanıdık her şeyi 2. El alıp keyfine göre degistirtti döşemesini sıfır gibi olmuş 
(288 puan) tarafından
Canım bende saticaktim 3 sene oldu kullanali kiradayken mutfağım kırmızı diye o renk aldm.smdi kendi evimiz ve uymuyor satmayada kıyamadım kafam karıştı 4 sandalyeye 800 TL alıcı ckti vazgeçtim dösemecilerde 300 istio boya cila kumaş degsiimi
(288 puan) tarafından
Bı önceki postumda sandalyelerimde atmistm
(14,881 puan) tarafından
Boyasi eski mi tek döşemesini degistirebilirsin
(14,881 puan) tarafından
Ya da kendin de boyayabilirsin bence
(288 puan) tarafından
Evet bugün valla annemde öyle dedi zor degil.bi sandalye boyamada ne var dedi beyaz renk canm sandalyelerim zımpara atılıp boya cila olcak döşemeyi değişen yer var burda olmadı son çare onu yapicam
(14,881 puan) tarafından
Ben bebeğim için eski kizken kullandığım dolabı boyadım bence sende yapabilirsin canım yüzünü değiştirmek de daha hesaplı tutar öyle olunca cadence hobi boyaları var ya onu kullandım vernikleyemedim henüz ama oldu yani :)
(288 puan) tarafından
Ay evet yaa doğru birde kaç günde kurur canım boya cila filan yüzü değişmek fazla bsy tutmaz bencede benim annemde yatak odasını boyamisti :)))
(14,881 puan) tarafından
Günde 1 kat öneriyorlar canım ama benim dolap henüz annemlerde gittiğimde komple olması gerektiği gibi boyadım cila için 3 hafta oldu sanırım bekliyor videodan bakabilirsin  :)
(288 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için:))
(14,881 puan) tarafından
Rica ederim canım bu devir hesap devri 10 tl de olsa uygun arıyoruz bende dolap almak yerine boyamayı tercih ettim  :)
(288 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım doğru annemde diyor bana senin begenmedigin 800 e sattığını bak kadın nasıl almak istiyor alıcı ckmisti vazgeçtim satmaktan :))))
(14,881 puan) tarafından
Sor bakalım  sadece döşeme ne kadar diyecekler boya masrafını falan kendin hesapla ona göre bi yol izlersin 500 ml alsan yeter sana çok bile :)
(288 puan) tarafından
Tamamdr canım döşemeyi sorayım bakım yarın:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sehpalarimi boyattim boyasi yine dokuluyor 

Hicte yeni alinmis gibi olmuyor valla
(288 puan) tarafından
Hadi yaa yeni alsam yine farkeder bsy olmicak demekki
tarafından
Bence imkanin varsa yeni almaya yeni al haa yoksada bir sureligine boyat istersen canm
(288 puan) tarafından
Dolapa koydum 4 adeti 800 e alıcı vardı canm ama kararsız kaldm daha 3 sene kullandm bı önceki postumda attım modelinde sandalylermin bakablrsn
0 oy
(163,444 puan) tarafından
o cila doseme ise yarami yaptiranlar memnun olmuyi
(288 puan) tarafından
Hadiya döşeme neden boyayı anladimda napim ya ben ozamn

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
10 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,498 soru

24,099,766 cevap

332,352 kullanıcı

...