+2 oy
243 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar genital bölge için  ilk seansta ne kadar etki görülür 

7 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Ilk seansta etki göstermez canim nerdeyse 8 9 seans gitcen
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk seansta birşey farketmez ben 10 seanstir gidiyorum yine tek tük var düşün. Özel bölge çok geç biten biyerdir
tarafından
Evet canım tüm vücut gidiyorum ben
tarafından
Cnm göbekte yapıyorlar demi birde ağrıyormu yapınca azalma oldumu sende
tarafından
Evet canım benim gittiğim yer yapıyor ama ben göbek yaptırmıyorum çünkü kıl yok gobegimde onun dışında kol bıyık bacak kol altı özel bölge hepsini yaptırıyorum. Tabikide mesela koltuk altım bacaklarım kolum felan hepsi bitti. Özel bölgede çok çok az var saysam sayılır 12 seans yazıldım zaten 2 seans daha gidecem tamamen özel bölgem bitmezse kadın bitirene kadar yapacam dedi para almadan. İlk başlarda ağrı olmuyor canım cunku düşük başlıyor dereceyi, seans başı dereceyi yükseltiyor dirayetli olup dereceye dayanirsan harika dökülmen olur ama ay canım acıyor diyip dereceyi düşürürsen kılın hemen dökülmez. Ben hep yüksek çalıştırıyorum mesela harika döküldü bende. Bide özel bölgen daha az acısın diye jel sürerlerse izin verme o da geç döküyor
(1,159 puan) tarafından
Mls hangi hangi lazeri yaptın
tarafından
Dilek buz lazer canım
0 oy
tarafından
Ben alllah izin verirse yarın gideceğim etki etmez bence
0 oy
tarafından
Hiç etki göstermez. En geç cevap veren yerlerden birisi bikini bölgesi ben 8 seans gittim. Son seanslara doğru azalır gibi oldu. Ama bıraktığında yine aynısı oldu
0 oy
(164,078 puan) tarafından
ilk seansda bisi belli olmazki
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İlk seansta göremen canım ben başka bölgelerime gittim 3 seanstan sonra etki görmeye basladim
0 oy
(2,016 puan) tarafından
10 seans gittim uzeri bitti alti devam canim  koktuk altida bitmedi kollar ve bacaklar bitti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
22 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Karcicegi (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
3 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 415 göst.
30 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
16 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,494 soru

24,401,423 cevap

350,155 kullanıcı

...