0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Selam herkese benim esim madde bagimlisi ben ve bebegim annemde kaliyoruz durumum olmadigi icin anlasmali bosanma acmak zorundayim cekismeli bosanma durumum yok acaba gelmesede bosarmi mahkeme ki dosyasida kabarik baya bi birde ne isyorlar fiyati ne kadar beni bilgilendirirmisiniz rica etsem

9 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(2 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk mahkemede gelmezse boşama olmuyor 
(2 puan) tarafından
Bana ve bebegime bakmiyor hamileyken bana siddet uyguladi kac kere ki tek kendisinin sabikasi kabarik deyil ailesininde ayni sekilde
tarafından
Tövbe ya pislikler. Ayrılmak en doğru karar hakkında hayırlısı olsun elleri kırılsın inşallah
(2 puan) tarafından
Babasinin yaninda 7 aylik hamileydim burnumu kirdi tekme atti babasi annesi izledi vebeni kac kere eve kitlediac birakti dayanamadim artik cocugumu onun gibilerle buyutmek istemiyorum
tarafından
Kıyamam sana ya elleri kırılsın hepsinin yanına kalmasın inşallah. İyi yapıyorsun kurtarmakla kendini. Al nafakani bosan
0 oy
tarafından
anlasmalida iki tarafta mahkemede olmak zorunda die biliyorum
(2 puan) tarafından
Durumumun olmadini neler yasadimi soylesem
tarafından
cnm kendi olmayinca hakim bosanmak istemiyor die dusunebilir o yuzden anlasmalilarda sadece avukat bile yetmiyo ben boyle biliyorum
(2 puan) tarafından
Anladim tesekkur ederim bilgilendirdiniz icin
0 oy
(879 puan) tarafından
durumun yoksa gidip adliyeye gerekli birime anlatacaksın senden fakirlik belgesi vs isteyecekler istediği evrakları getirdiğin zaman ücretsiz barodan avukat atayacaklar ve sanırım durumun yoksa mahkeme tüm masrafları davacı ve suçlu çıkarsa  eşinden alır Senden  almaz. ama bunlarla uğraşmam diyorsan Anlaşmalı açmak istiyorsan 50 TL'ye dilekçe yazdırıp tüm şartları protokolde belirtip eşine imzalatacaksın  sonra davanın açılması için  390 lirada adliyeye veriyorsun . Eşini alenen tehdit et Eğer anlaşmalıya yanaşmazdan çekişmeli açarım Şiddet sebebiyle Kamu davası açılır içeri girersin de. 
(2 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim bilginiz icin
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Blmiyomki canim ya maddeyi bırakma imkanı yokmu
(22,057 puan) tarafından
Ay neyse boşan gitsin yorumlarını okudumda şiddet vs varmis uzuldum valla canim ya
(2 puan) tarafından
Ben kafayi siyirdim artik o kadar bunaliyorum ki :(
0 oy
(4,531 puan) tarafından
Sen anlaşmalı aç gelmezse barodan avukat atanır sana çekişmeliye döner dosya açtirmak için 200 lira veriliyordu sanırım o kadar 2 hafta önce görümcem boşandı ondan biliyorum 
0 oy
tarafından
Benim net bir bilgim yok ama annemle babam boşanırken babam mahkeme kağıdını aldı annem polisle tedbir aldırmıştı bana zarar verebilir diye babam olmadan boşamıştı hakim. Anlaşmalı değildi annem direk mahkeme açmıştı. Baro ücretsiz avukat desteği veriyor. Bence git bir avukata danış net bilgisi olan biri belki daha iyi yönlerdirir seni. Allah yardımcın olsun 
(2 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(163,330 puan) tarafından
esin durus.aya gelmeden bosanma olmaz
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Anlasmalida olsa 300 400 islemler tutuyo canm 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 658 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu