+1 oy
975 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,830 puan) tarafından
Gerçekten bazen burada okuduğum bazen etrafımda ki insanların yaşadığı ve anlattığı şeyler çok şaşırtıyor beni. Bende evlendim bende doğurdum ama hiç bir zaman ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden bir beklenti içine girmedik. Bugün bir arkadaş dert yandı k.validem ve görümcem çocuğu görüyorlar ama cebine 50 TL bile koymuyorlar dedi. Hayır zorunda mı ? Neymiş babaanne ve halaymis onlar koymaları gerekiyormuş. Elbise vs. Almaları gerekiyormuş. Bence kendi kendine beklentiye giriyor böyle düşünenler. Sizce aileler sürekli bizlere biseyler almak zorundalar mı? 

26 Cevaplar

0 oy
(14,986 puan) tarafından
Ne bileyim bu tartisilir bı konu aslında. Bizimkiler de hiç yapmaz beklemem de açıkçası 
(1,830 puan) tarafından
Bize de yapan yok bende beklemiyorum
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Cebine gücüne güvenmeyen cocuk istemesin bu kadar basit 
(1,830 puan) tarafından
Bence bu sorun genelde kadınlardan yana çıkıyor
(9,610 puan) tarafından
Evet erkeğin sorun edeceğini düşünmüyorum..benim ailem iki cocuguma da A'dan  Z'ye herseyi aldılar hala alırlar ve para da verirler yalvarıyorum vermeyin almayın diye çünkü onların durumunu da biliyorum ama cok şükür Rabbim hic biseylerini eksik etmiyo veren el alan elden daima üstündür ama ben yapmayın diyorum yapsalarda yapmasalarda Allah bin kere razı olsun onlardan ama eşimin tarafına ait tek bi iğne bile yok hic bi zaman eşime karşı bunu konu bile etmedim mahcup olmasını da istemiyorum benim ailem evlendigimizden beri elleri hep üstümüzde o yüzden mahcubiyet yaşamasını istemiyorum niye almiyolar etmiyolar demiyorum çünkü kimseye güvenerek dogurmuyorz beklenti içine girmek cok cok yanlış..bu tür şeylerde karşı tarafın içinden gelmesi lazım
0 oy
tarafından
Bak şimdi eğer evlatlar zor durumdaysa yanı ele el açıcak  haldeyse yardım etmeyen aıleye ben aıle demem, tam tersi bır de daha da yemeye çalışan aıleler  var, ama onun dılında cocugu bız yaptık gotumuze guvendık yaptık kimseden gram beklemem ben
0 oy
(164 puan) tarafından
bana da çok saçma ve anlamsız geliyor almak isteyen yada para vermek isteyen verir zaten sen onu düşünüp niyee kendini sitrese sokuyorsun ki ben hiç düşünmuyor ve hiç bi beklentim de yok ki benim çocuğum ilk torun hani başkası olsa der cocogum ilk torun niye almıyorlar diye ama ben öyle düşünmüyorum benim eşim çok şükür çalışıyor getiriyor ihtiyacım yok hiç oyle bı beklentim yok ve kendimi o strese sokup onlarada asla yansitmam çok gereksiz :))) 
0 oy
tarafından
Almakta bakmakta zorunda değiller beklemek saçmalık her konuda yardım bekliyorlardi evlenip çocuk yapmasalardi 
0 oy
tarafından
Az beklenti çok huzur.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 822 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.