0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Pazartesi sezeryana alınıyorum bebeğim aç kalır diye korkuyorum galiba süt geç inermis ne zaman iner süt olması için ne yapmalıyım

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 gün indi benim sütüm canım stres yapma bence 
tarafından
İnmesi için bir seyler yaptin mi canım
tarafından
Yok kuzum kabız olmamak için bol bol kayısı suyu içmiştim etkisi oldu mu bilmem zaten ilk 24 saat sıvı besleniyorsun katı yemek yasak
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
İki gün sonra geliyo illaki mama veriliyo sarılık olmasın diye şırınga veya çay kaşığı ile canım
tarafından
Sezeryan olunca hastanede kaç gün yatiyoruz
(1,784 puan) tarafından
1 gece yatmıştım canım
0 oy
(377 puan) tarafından
Yok canim sezaryende gec iner diye bisey yok, ilk sut zaten damla damla olur cok az sari renkte agiz sutu denir bir damlasi bile mucize degerindedir. Ben sezaryen oldum ikisinde de hemen emzirdim hemsireler yardimci oldu sagolsun, sakir sakir sut gelmesini bekleme hemen emzir ilk 3 gun sut damla damla gelir dedigim gibi, 3 gunden sonra sutun rengi acilir beyaza doner ve miktari artar
0 oy
(9,233 puan) tarafından
11gün sonra geldi benim
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Duşa gir canım ben duşa girince çok doluyordu 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kim diyo onu, süt inmesi hormonsal bişey sezaryen dogum normal dogum alakası yok. Benim arkadaşım normal dogurdu günlerce gelmedi sütü ben sezaryen oldum hemen geldi emzirdim. Sen sıkıntı yapma 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İlk gün indi benim ama yinede Solgar B12 vitamini ve bestlac damla kullandım bir de komposto içtim lohusa şerbeti içtim bir de emziren anneler için çay ile rezene
0 oy
(415 puan) tarafından
Ben sezeryana girmeden önce masaj yapmıştım yavaş yavaş bence faydası oldu . Sütüm gelmezse diye düşünme akışına bırak süt zaten başta çok az geliyor bebiş emdikçe çoğalır Allahın izniyle. 
0 oy
tarafından
Sezaryenle ilgisi yok canım ben normal doğum yaptım sütüm 3 4 gün sonra geldi:) daha doğrusu sütüm vardı ama bir türlü gelmemisti
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Sezeryandan 2 gün önce hoşaf yap ye sonrada yanında götür çok süt yapıyormuş bende öyle yapıcam birde çabuk lavaboya çıkarıyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 460 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Askimizin&meyvesi (189 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,322 soru

24,152,420 cevap

334,979 kullanıcı

...