0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bizim burda bi komşu var çok saygı duyduğum.bir teyze kızı geçenlerde doğum yapmıştı sezeryan enfeksiyon kapmış vs derine inmek istemiyorum hamile arkadaşlarımız için anne hastanede 15 gün yatacakmış bebeğide annaanesi bakacak 15 gün haliyle anne sutu yok mama içiyor çok üzüldüm sormadan kendi.sutumden 75 cc sağıp taze olarak gönderdim bir damla anne sutu bile ilaç gibi geliyor bebeklere eltimin kızıyla gönderdim almış içerse diye vermesini çok ısterim hatta arada sagip gonderirimde inşallah yanlış anlaşılmaz çok üzüldüm ama gönderdim diye beni yadırgamazlar inşallah bi anlık üzgünlük ile gönderdim siz ne düşünüyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(322 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Helal olsun kız sana .ama kendin gitseydin böyle boyle açıklama yapsaydın daha iyi olur yüz yüze konuş canm ♥️ seni yılın annesi ilan etmek istiyorum 
tarafından
Canım benim çok teşekkür ederim gideceğim şimdi oturmak için yüz yüze bakıyoruz cnm evlerimiz yan yana
(322 puan) tarafından
☺♥️☺♥️☺♥️☺♥️ 12 tane karekterrrrrrrrr
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
 Ben olsam bendf öyle yapardım 
tarafından
Değil mi sonuçta mağdur bir bebek bnde sormadan etmeden gönderdim ama çok ısterim anne sutunden almasını
(6,074 puan) tarafından
Inşallah icirirler üzüldüm ya Allah yardımcıları olsum
(10,885 puan) tarafından
Benim bi tanıdığımda doğum yaptı ve  çok kötü hastalandı anti depresan kullandığı için bebeğini emzirmedi benden istedi bende seve seve emzirdim simdi süt oğlum 4 yaşında  çok seviyorum annesi ne zaman beni görse dua ediyo
0 oy
(2,621 puan) tarafından
bence çok mutlu olmaları lazım çok düşünceli birşey yapmışsın canım 
tarafından
Inşallah bnm 9glumda küçük 6 buçuk aylık ama ek gıdayla da doyar bi beslemelik göndermeyi tercih ettim cunki bnde oğlumdan çok uzak kaldım umarım verir o sütü ve annesi gelene kadar arada sagip göndermeyi çok ısterim
0 oy
tarafından
Çok güzel bir şey yapmışsın canım yanlış anlamazlar herhalde 
tarafından
Inşallah cunki bnm oğlumda küçük onun riskinden biraz paylaştım umarım yanlış anlaşılmaz
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Bence dogru olani yapmissin hatta sevaba girmissin Allah yaptigin iyiligin karsiligini gonlunden gecen sey olarak versin inş❤
tarafından
Allah razı olsun cnm benim çok ısterim vermelerini annesine kavuşana kadar sonuçta mağdur ve ihtiyacı var akşam konuşurum isterseniz arada gönderirim diye umarım kabul eder cunki toparlar kendini
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Annelik duygusuyla yapmisin bence iyi yapmisinn 
tarafından
Teşekkür ederim cnm bi yavruya ne pahasına olursa olsun elimizden geliyor ise yapmalıyız süt kardeş vs meselesi de bilinçli insanlarız onlar başka şehirde biz başka sürekli yüz yüze bakıyoruz bi sıkıntı olmaz allahın izniyle
(5,514 puan) tarafından
Olmaz cnm sen en iyisini yapmisinn anne sutu cok onemli cunkuu helal olsun walla insallah onlarda senjn iyiligini yanlis anlamazlar balimmm
tarafından
Yok anlamazlar umuyorum birazdan oraya gideceğim zaten geçmiş olsuna az önce bana aşure göndermiş ayıptır söylemesi bu demek oluyor ki sıkıntı yok
(5,514 puan) tarafından
Yok canm sikinti yok zaten yanlis anlasalar soylerler asure yollamazlar
tarafından
Aynen öyle şimdi gideceğim zaten geçmiş olsuna dile getiririm
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bence yanlış eşinden izin aldın mı süt kardeşlik çok derin ki konu 
tarafından
Evet haberi var neyin nasıl olduğu hakkında bilgim var elbette
tarafından
Onlar farklı biz farklı sehirdeyiz şayet bahsettiğim teyze ile yüz yüze bakıyoruz bunun bilincindeyiz allahın izniyle birşey olmaz
(12,763 puan) tarafından
İnşallah izin var ve bağ koomazsa güzel Bi seh
0 oy
tarafından
Çoook ince bir düşünce çok güzel ama kendin götürseydin fırsatın var mı bilemiyorumda. İzahta etmiş olurdun. Sonrası içinde konuşurdunuz haftada bir kaç verebileceğini vs. .Hani bebeğe içirilecek bi süt ya, bu devirde en yakınına güvenemiyorsun ne dir ne değildir gibi düşünce olmasın diye, o yüzden dedim kendin götürseydin. Yoksa güzek bir davranış maşaallah... 
tarafından
Birazdan oturmaya gideceğiz cnm zaten yüz yüze bakıyoruz evlerimiz yan yana konuşacağım zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 382 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 694 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minik yavrum (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 743 göst.
7 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 483 göst.
15 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ✌BALLI LOKMAM✌ (2,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,662 soru

24,101,624 cevap

332,445 kullanıcı

...