0 oy
320 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ayy gerçekten çok aşırı korkuyodum aslında takilmasindan değil,o çatala çıkmaktan çok korkuyodum ebe o kadar iyiydi ki Allah razı olsun ondan hiç hissetmedim o kadar pimpirikli olan ben hissetmedim yani sizinle de paylaşmak istedim gerçekten korkulucak hiç biseyyok çünkü hissetmiyo duymuyorsunuz takılma anını sadece spekilum diye bişey var onu takarken hissediyosunuz o kadar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum sen yine dikkatli ol benimki beş kere kaydı çıkarttırdım en son hı
tarafından
Aynen niye o kadar çok kayma yapmış kaynanam senelerdir kullanıyor bı taktiriyor günü bitene kadar bı sıkıntı yaşamıyor
tarafından
Bende zerre kanama olmadı kuzum kontrole gittiğimde farkettim batma hissi oldu birde diğerlerinde doktorum ilişkileriniz narin olsun ani harakletten kaçın gün içinde uzun süre çömelir pozisyonda durma bunlara ramen kayar sa çıkartalım dedi çıkarttım doğum kontrol hapı kullanıyorum kuzum keşke kaymasaydı sprial büyük rahatlık
tarafından
Aşkım vallahi bilmiyorum niye kaydı o kadar ajjdjqjsjdjsjdhjajshhaj
tarafından
Vallaha inşallah bende öyle bişey olmaz şuan sanki rahmimde bıseu var gibi hissediyorum dusucek gibi heralde psikolojik bende öyle bı durum olursa ki inşallah olmaz hap kullanamıyorum bedenime ağır geliyor
tarafından
Çok yönlü hareketlerden olabilir bence :D
-Reklam-
0 oy
(10,035 puan) tarafından
ben nasıl koruncem bılmıyom doktor bı ılac onerdı ama emzırme donemınde kulana bılınıyo dedı napcam bılmıyom
(10,035 puan) tarafından
anladım kaca taktırdın
tarafından
Hiç para vermedim sen bide para mı verdin
(10,035 puan) tarafından
yok ben daha taktırmadım bıle paralımı oluyo dıye sordum
tarafından
Hee yok ya toplum sağlık merkezlerinde bedavaya takıyorlar burda ama orasını bilemiyorum
(10,035 puan) tarafından
anladım bı arastırem
0 oy
tarafından
Aynen cnm korkulacak birşey değil ben 3 kere taktırmıştım anlatmıştım sana da..adetin dışı kanama olursa bilinçli ol kayma yüksektir..ilk aylar lekelenme olabilir 1 hafta da yasak koyarlar 1 ay sonra da kontrol çağırırlar..bugün hep spiral sorusu görüyorum :)
tarafından
Vallaha Allah razı olsun bacım tekrardan dünkü posttan sonra bugün biraz daha iyiydim inanki hiç bı sıkıntı yaşamadım doktor da adet sonrası ilişkide bı sikinti olmaz dedi ama ben gene 2 hafta daha koruncam 1 ay sonra temizken gel kontrole dedi işte bende gidixem
tarafından
Ultrasonla bakıyorlar kontrolde..hayırlısı olsun
tarafından
Alttan bakmıyorlar mi ben ordan bakıyorlar sandım çok sağol bilgilendirme için canim
tarafından
Takarken alttan kontrol ultrasonla oluyor 3nde de öyle oldu 2 dk sürmez muayene..rica ederim cnm
tarafından
Yok bacım ya kadın çatala çıkarttı aleti yerleştirdi bitti bakma falan yok hani
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Benim gorumce onla hamile kaldi cocuk suan 3 yaşında :)
tarafından
Vallaha bende iki çocuktan sonra ilk kez taktırdım olurda çocuk olursa takdiri ilahi napayım başka birde sezaryenliyim ya korkuyorum aslında ama elden ne gelir hapları bünyem kaldırmıyor :(

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 1,270 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.