+1 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben bir şey duyduğumda cvp veya hiç arayıp sormuyorum direk engel ve mesafe . Ve bu onlara daha dert oluyor daha çok konuşuyorlar . Hiç takmıyorum bile . Siz ne yapiyorsunuz direk hesap soruyonuzmu

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok şükür öyle kişiler yok çevremde olursa da ağzının payını almayana kadar kurtulamaz bennden hakkımda konuşuyorsa hakkını almadan bırakmak olmaz şimdi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 senendir cvp vermiyorum numaram dahi yok eşimin ailesi de daha çok kuduruyorlar cahille münasebete giremem kim canımı sıkıyorsa engelleyip konuşmayı kesiyorum kafam rahat
0 oy
(163,537 puan) tarafından
vallaha 1 hafta once yazdim birine anan turp baban şalgam sen nesinki ne konusup duruyon dedim halen cevap yok
0 oy
tarafından
Kıçıma kadar konissunlar diyorum hiç takmiyorum
0 oy
tarafından
Görmezden geliyorum yazsalar arasalar cevap yok peşine de hemen silerim numarası olanı biter gider umursamama huyum var
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Messfe koyarım ben direkt. Aramam sormam. Engellemek ona ni duygu beslediğimi belli eder nefret gibi. Nefret bile beslemem o kişiye.
0 oy
(678 puan) tarafından
Hic bisey yapmiyom onlarda beni saf zanediyoo :DD
0 oy
tarafından
Ben yuzune vururum arkamdan duydugum seyi bi de yuzume soylesin isterim ona gore cevabimi veririm mesafe alacaksam oyle alirim
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Yok hesap sormuyorum naparlarsa yapsınlar uğraşamam vaktim yok
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Arkamdan konusanlar arkami yesin eger denk gelirsek bnm bakislarimdan anlar ve cesaret edemez konusmya mesafesini bilir artik
0 oy
tarafından
Engelle geç ben öyle yapıyorum göz ardı ediyorum kafam acayip rahat engellemek çocukça derler ama onlarla münakaşa edip kendimi hic üzemem 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 533 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (986 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,351 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,476,563 soru

24,171,304 cevap

335,880 kullanıcı

...