Ay Allah korusun ama çok zor ya. Benim eşim de tam tersine onların yanında daha farklı oluyor sürekli bir köşede sıkıştırıyor. Yalnız kalmak istemiyorum haliyle Allah'tan birlik değiliz
Ben birlik oturuyorum eşim başka şehirde calisiyo şimdilik ama burda olduğu zmanlar evet rahat konusamiyosunuz mutfakta denk gelirsek sarilirdik su icmeye gitse peşinden yalandan gider sarilirim yada o lavaboya gidceek çıktığında kapı sesi gelse ben gene lavaboya gider gibi yapip o arada yakalardim eşimde beraber yemek yerken bile anneisyle babasının yanında çok ağzıma yemek vermisligi yada meyve vermisligi vardır kaçak Göcek yaşıyoruz canım ins cikicaz bakalım hayirlisi
Valla ben de yapamazdım sanırım ya hic rahat edemiyorum mesela ben kaynanam kayınbabam olan ortamda eşimin elini falan tutamam öyle kaldı ki aynı evde o durum nasıl oluyor nasıl yan yana odalarda rahat ediliyor o işler naısl oluyor bende şaşırırım
Ben yaklasik 2 yil birlik oturdum. Esim bu konuda hic dert etmezdi : D ben cekinirdim. Onun umrunda dgldi. Ki oyle relax aile de dglllerdir ama esim helal olan sey icin utanip kendime zorlastramam hayati derdi
1,491,324 soru
24,370,190 cevap
347,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın