0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,554 puan) tarafından
Oğlan ateşli geldi bı ölçtüm koltukyan ölçüm yaptım 37 ateşi var gece atesi yükselir diye korktum calpol verdim hata mı yaptım

5 Cevaplar

0 oy
(1,712 puan) tarafından
37 ates deyil ki canm... keske vermeseydin ama vermissin artk bir sey olmaz
(3,554 puan) tarafından
Ayy of ya anı kararlarim hep mahvetti hayatımi hemen telaslandim
-Reklam-
0 oy
tarafından
37.5 ten sonrası ateş sayılıyo aşkm zaten koltuktan ölçmüşsün onun ateşi 37 değildir daha fazladır . Ateş ölçerde en iyi sonucu kulak veriyo kuzum bilgin olsn
tarafından
Anladm kuzum geçmiş olsn çok ilacı vermekte iyi yapmışsn anlamında demiştim kuşum
(3,554 puan) tarafından
Kulak ölçer edincem ya pahalı ama
tarafından
Ben kanz marka aldm aşkm 120 tl di trendyoldan aldm belki denk gelirsin sende
(3,554 puan) tarafından
Uygunmuş ins denk gelir aynı fiyata bulabilirim
tarafından
İnş canm
0 oy
(319 puan) tarafından
37  kalın giyildiğinde de olabilir.. 38,38,5 görmeden ateş düşürücü verme yazık direncini düşürme 
(3,554 puan) tarafından
Bilemedim ki uyur kalirsam ya dedim ya yükselirse.korktum bide bu yerde okumuştum koltuk altından ölçmeye 1 derece daha ekleyin yazıyodu bu yüzden korktum
0 oy
(377 puan) tarafından
Olsun canim agrisi varsa da alir hem de uyku getirir iyi yapmissin
(377 puan) tarafından
He anladim simdi otobuste korona mi bulasti da ateslendi diye dusundun sen oyle desene, biz daha yeni olduk canim yeni omicron varyanti daha hafif geciyor ailecek iki cocugumla olduk, bulastiktan yaklasik 3 gun sonra falan belirti gosteriyo. 4 yasinda kizim 1 gun ateslendi ayni baska griplerindeki gibi hatta daha hizli iyilesti. Biz de grip ve vucut agrisi hafif bi grip gibi gecirdik, Allahin izniyle korkmayin yani herkes olacak gibi gorunuyor
(3,554 puan) tarafından
İnsAllah cnm anne olmak demek hep kaygılı olmak demekmiş Rabbkm.butun çocukları korusun inşallah kendimden zerre korkmuyorum ama insanın yavrusu olunca ona korkuyo
(3,554 puan) tarafından
Geçmiş olsn cnm bu arada size de görüp göreceğiniz bu olsun sağlıcakla mutlulukla büyütün en yavrularınizi
(377 puan) tarafından
Yok yok korkma onlar daha kolay atlatiyo
(3,554 puan) tarafından
İns cnm ya
0 oy
(25,181 puan) tarafından
37 ateş değil ki
(3,554 puan) tarafından
Koltuktan olcucunce bir derece daha ekleyin diye okumuştum ondan korktum biraz da

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 596 göst.
16 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 526 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu