0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar iyi akşamlar, kızım şuan 7 aylık hangi aşıdan sonra oldu bu bilmiyorumda 2 aydır falan kolu bu şekilde şiş geçer geçer diye bekledim şey gibi :( iki sefer sağlık ocağına gittim ikisinde de unuttum sormayı şimdi gitme imkanım yok, iki buçuk yaşında da kızım var ama hiç hatırlamıyorum böyle olduğunu.. bu şekilde olan varmı ? Geçermi ki acaba kendiliğinden??

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ımkanın neden yok? Hastane veya saglık ocağına sor ödem yapmış 2 ay uzun süre
tarafından
İki kızım var, kendim gidemiyorum eşimde izin alsa işe gidemiyor oradan beri araba falan yok baya bir sıkıntılı işler ya, tenha bir yerdeyiz bakkala bile arabayla gitmemiz gerekiyor sağlık ocağı daha uzak,arbamız vardı o zamanlar gidiyorduk muayeneden dolayı ceza yedili gitti araç elimizden şuan gidemiyoruz bir yere
tarafından
Kekse unutmasaydın gıdınce o zaman, normal dehıl cunku bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
asiyi vuramayinca boyle olur ama 2 aydir boyle olmasi tuhaf bence hemen sormalisin
tarafından
Sadece et var böyle beyazlık falan olmayınca kendiliğinden geçer dediydim :((
tarafından
ben esime asiyi yaparken bir seferinde tam batiramadim boyle sismisti ama 3 4 gune gecmisti cnm 2 ay icin baktirman lazim
tarafından
Ev sahibimden rica edicem bakalım ne dicek
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Aaaaaa hiç böle bişey görmedim,normal değil kuzum
tarafından
Ben o zaman gideyim bir şekilde demi ':(( bayadır böyle bu :(( iz bırakan bir aşı Varya o diye gecer Zanettimyaaa :((
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Normal değil hemen sor 
tarafından
Tamam bir şekildedi gideyim ben :((
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Canım hastaneye git en iyisi 
tarafından
Valla sağlık ocağına zor gidiyorum hastane nasıl giderim bilmem :( ev sahibimden rica ettim cevap bekliyorum tamam derse sabah erkenden sağlık ocağına gidecem. Hemşire doktora göster vs derse eşime izin aldırcam
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Buz tut oraya benim kziimda olmustu buz ttuttum ben hemen saglik ocagini arayip sordum gitmene bile gerek yok hemsirenizin numarasi sizde bulunsun arayin surekli bende tetenoz olunca sisti baya bende arayip sordum sonra buz koydum gecti 4 gun sonra folan
tarafından
Eşim izin aldı valla yürüye yürüye gidecez artık, buradaki sağlık ocağı bakmıyorlar telefona falan ya kendileri ararlar ama beş dakka sonra bir ara daha ulaşamazsın, eşimde buradaki yorumlardan sonra daha çok endişelendi o yüzden izin aldı hemen gidecez bir şekilde hemşireden normal lafını duyana kadar rahat etmez artık.. bende acaba eşime desem böyle böyle yapmış bir abla diye gitse işe baktın 4-5 gün sonra yine aynı öyle mi gitsem ne
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Verem aşısı ve bu ikinci ayda vuruluyor 3. 4. Ayda böyle şişip patlayıp kabuk tutması lazım ama onunki çok şişmiş götür onu sen o kadar sismez normal da ortadaki ucun çıkıp patlaması lazimdi
tarafından
Yok valla hiç bir şey olmadı bunda iki ay oldu belki de geçmiştir yani, ilk başlarda geçer geçer diye bekledim daha sonradan gittikçe endişe ettim ama gidemiyodum sağlık ocağına gittiğimde de unutuyodum göstermeyi. Bakalım bi abla buz falan koymuş öylede denicem..( kızım huzursuz oluyomudur acaba :(
(4,584 puan) tarafından
Bilmem ki tatlım huzursuz olsa belli eder ama dene bakalim inşallah geçer
0 oy
tarafından
Kızlar gittim sağlığa geldim az önce. Hemşire baktı bu çok normal dedi sen elleme kendiliğinden geçecektir dedi 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Saglik 9cagini ara ebenin nosunu iste at resim canm baksn bi
tarafından
Az önce cevap bölümünde açıklama yaptım abla :) geldim az önce sağlık ocağından hemşire baktı normal verem aşısından sonra dedi, sen dokunma o kendi geçecek dedi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 707 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde The Destina (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,875 soru

24,175,167 cevap

336,068 kullanıcı

...