+1 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah bir yumurta 2 gün kurusu salatalık domates beyaz peynir 

Öğlen yemedim çünkü 2 de kahvaltı ettim 

Ara öğün 2 ısırık kadar sütlü çikolata tarzı bişey vardı ondan yedim 

Akşam yemeği tavuklu karnıyarık bir bardak ayran 

Normalde altidan sonra bişey yemiyorum ama 1 buçuk kase patlamış mısır yedim şuan sizce fazla mi olmuş 

13 Cevaplar

+2 oy
(849 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Buraya yazarak motive değil demotive olursunuz..bu şekilde kilo veremezmişsiniz vs bilmem ne herkes uzman..arada düzensizlikler olabilir..kendim gıda mühendisiyim, o yüzden daha hakimim bu tarz konulara..aslında abartı birşey yok sadece düzensizlik olmuş..1 çay bardağı patlamış mısır bir dilim ekmeğe denk geliyor, bunun yerine sabah ve akşam birer dilim tahıllı ekmek olarak tüketirseniz daha iyi olur..akşam ekmek yerine 3 yk makarna, bulgur pilavı vs. ya da 1 kase çorba da tüketebilirsiniz..şimdi çok bilenler diyette bunlar da olur mu der?yemezler yemezler sonra bir kriz gelir önüne gelen herseyi yerler..muhtemelen sabah uzun süre aç bıraktığınız için kendinizi, çikolata ve akşam da mısır yemek isteğiniz olmuş..şimdiki birçok uzman yasakların diyetin sürecini olumsuz etkilediğini belirtiyor..ki sizin kilo almanız için günlük harcadığınız enerjiden daha fazla tüketmeniz gerekir..
tarafından
Aslında aç değildim ama gözü aç bı insanim ondan yedim ve sormak istedim de maşallah herkez diyetiysen sağolun yorumunuz için en azından düzgün bir yorum
(7,118 puan) tarafından
İşte bu ya. Bilende bilmeyen de konusuyor kafasına göre. Ben diyet yaparken çikolata da yedim, pasta da ama zamanına ve porsiyona dikkat ettim. Bizim insanımız ögrenmiş diyet de tatlı vs yenmez diye. Bilmiyorsan sus işte.
(849 puan) tarafından
Siz çok güzel kilo veriyorsunuz zaten, robot değil insanız..canımız çekebilir, gözümüz kalabilir..dedim ya bu yorumlarla insan kendini daha kötü hisseder..yıllarca kilo al ver döngüsü içindeydim, bu duyguların her biri için çooook iyi bilirim..maşallah, sağlıkla yola devam ♥️
(5,123 puan) tarafından
Aynen öyle demotive oluyor insan. Daha önce diyette ki anneler postuma gelsin danışmak fikir alışverişi amaçlı. Sağlikli beslenen sağlıklı beslenmeyi alışkanlın haline getirmeye çalışanlar varsa. Ama postuma öyle çirkin yorumlar alırdım ki artık post açmamaya karar verdim. Herkes bu böyle şu şoyle net konuşur ama çoğu şey yanliş veya kilo sorunu yaşanayan kişiler.
(849 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum sizi..ne yazık ki kimin ne niyetli olduğunu da anlayamıyorsun, çok fazla bilgi kirliliği var..ben direkt kötü hissederim kendimi mesela, moralim bozulur..
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bu diyetle zayıflaman zor 
tarafından
Tamam canım diyetisyensen bir şey danisicam
(7,617 puan) tarafından
Ben diyetisyen degilim ama daha önce 40 kilo kadar vermistim
Ablam diyetisyen esliginde zayıflıyor bazen listeye uymuyor o hafta kas kaybı oluyor yağdan az gidiyor dr hemen anlayıp kızıyor;))
tarafından
Anladim canım peki 55 kiloya kadar kas kaybı mi oluyor vücut aynı kalıyor ozaman
(7,617 puan) tarafından
Sana söyle örnek vereyim 1 kilo demir ile 1 kilo pamuk kilo olarak aynıdır ama pamuk fazla gözüküyor
Eger sağlıklı diyet +spor yaparsan daha cok yag kaybı yaşarsın
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(14,997 puan) tarafından
Diyet listesi mi bu 
(5,123 puan) tarafından
Neresi fazla ya lütfen bilmediğiniz konularda kafa karıştırıcı yorumlar yapmayın,  baya yazmışsın bi de
Az bile beslenmiş kastan kaybetmek yağıdan kaybetmek diye bir şey var
(14,997 puan) tarafından
Ay emyy tartisamam seninle lütfen başka bir yere yorum yap
(5,123 puan) tarafından
Tartışılacak bişey yok, yanlış bilgi paylaşmayalım yeter
(14,997 puan) tarafından
Bütün yorumlara yazsan keşke. Tek ben değil herkes fazla olduğunu söylemiş :/
(5,123 puan) tarafından
Yanlış bilgiler böyle yayılıyor işte, keşke herkes dikkat etse yazdığına
Her neyse
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çok düzensiz böyle zayıflayamazsın 
tarafından
Seni alakadar etmez
(25,181 puan) tarafından
İstersen 20 kilo ver son derece sağlıksız bir diyet :) sağlığından olursun
(12,064 puan) tarafından
Arkadaş soruyor sonra isteiği cevabı alamayınca seni alakadar etmez diyor :)
tarafından
İstediği cevap değil maşallah hepiniz diyetiseynsiziniz tuaf
(25,181 puan) tarafından
Diyetisyen değiliz gerçeği söylüyoruz canım neden kabullenmedin ki. Bunu kime söylesen tuhaf gelir bence. Diyetisyene bu listeyle gitsen sana demediği kalmaz :) önemli olan zayıflamaksa senin için devam et, asıl önemli olan sağlıklı kilo vermektir
0 oy
tarafından
Bu diyet olmamış canım zararli ne varsa yemişsin amaç az yemek değil diyette sağlıklı kalorisiz şeyler tüketerek sağlıklı beslenmek. Zaten kahvaltıyı 2 de yaparak baştan yanlış yapmışsın 
tarafından
Bugünlük olarak soruyorum bir buçuk ayda 88 den 77 ye düştüm zaten bugünlük olarak tekrar belirtiyom
tarafından
Bende bugünlük yorum yapıyorum. Mesele kilo vermek değil ki sağlıklı kilo vermek. Hem soruyorsun hemde deyince ters cvp veriyorsun
0 oy
(12,064 puan) tarafından
Bunla nasıl zayıflıcan kız 

1. Kahvaltı geç yapsrsan metabolizman çalışmaz 

2. Çikolatalı şey diyette yenmez 

3. Patlamış mısır sadece yağ zaten ...
tarafından
Eminmisin diyetiseynler bile birgunluk yemeğe kacamaga izin verirler ama
(12,064 puan) tarafından
Hee peki o zaman tmm kaçamaklar la 50 kiloya düşersin şimdi sen z:))
tarafından
Ayyy umarım ozamana kadar burda olursun :) da o postu açarım sende gorursun
(12,064 puan) tarafından
İnşallah canım :) Allah gönlüne göre versin bebek varmı peki
tarafından
Evet var
0 oy
tarafından
Aslında kalori olarak düşük almışsın ama mısır tuzlu ve çikolata tatlı ya ödem tutarsn yada kilon sabit kalır canım, ama cok yememişsin normal
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(7,118 puan) tarafından

Ben if diyeti yapıyorum. Bugün mesela peynirli . çörekotlu 2 yumurta ile omlet yaptım. Yanına 10 tane yeşil zeytin, 4-5 tane ceviz ve 2 tane sivri biber yedim. Ara öğün falan yapmıyorum. Aksam yemeğin de 3 kasık sade bulgur pilavi, 6-7 kasık tavuk kavurma ve 3 kasık manda yoğurdu yedim günü kapattım. Haa biraz da salata ve biber turşusu yedim :) Ekmek tüketmiyorum. Ben kilo verirken de bu porsiyonlar da besleniyordum. Belki bir tık daha az yiyordum. Bence fazla değil yediklerin ama karnıyarık falan malum kızartma.ç, faydası da yok.

(7,118 puan) tarafından
O zaman sıkıntı olmaz canım. Sen dogru olanı yapıyorsun. Arada kaçamak veya ödül tabii ki olacak. Robot değiliz, nefsimiz var.
tarafından
Kesinlikle katılıyorum ama herkez diyetisyen artı kaçamak olamazmis
(7,118 puan) tarafından
Bu sekilde diyet yapılır zannedenlerın sabah bir gazla baslayıp aksamına nasıl yediğini biliyoruz :)
(7,118 puan) tarafından
Ben ölçümlerimi yaptırıyorum sıkıntı yok. Su an zaten koruma dönemindeyim. Kilomum çoğunu diyetisyen eşliğin de verdim. Ben o 9 kiloyu verdiğim de 7.9 unu  yagdan verdim. Ekmek tüketmiyorum ama saglıklı yaglar ve lif içeren besinleri yemeyi ihmal etmiyorum.
(7,118 puan) tarafından
Mesele vermek değil, verilen kiloyu koruyabilmek. O amacla bana en uygun olanı if diyeti.
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Bunların yağ oranını ayarlaman önemli ve daha fazla çeşit yemelisin
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(235 puan) tarafından
Hayır fazla deıl bence çok iyi:) 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Yorumlara takılıp moral bozma 

Kahvaltını erken yap