+1 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar şimdi benim eltim bir arkadaşıyla ortak kuaför açtı mahallede,bende uzun zamandır siyah boyalı saçlarımdan sıkılmıştım saçımı açtırıp güzel bir ombre yaptırmak istiyordum gittim kuaföre konuştum dediki açarız ama tam istediğin gibi olmayabilir siyah boyalı olduğu için bende tamam dedim zaten onu göze alıyorum biliyorum ne kadar zor olduğunu.İlk gün saçıma krepe yapıp açtılar tam istediğimiz kadar açılmadı turuncu kaldı ertesi gün tekrar gittim saçımı açıp istediğim gibi platin açtı (esmerim ama daha önce platin ombre kullanmıştım bana yakışıyor,altını çiziyorum özellikle OMBRE)

Akşama kadar uğraştık ve saçım sonunda bitti,ve saçım resmen sadece sarışın gibi kızlar asla geçiş yok saçımda ve kesinlikle ombre değil biraz sitem ettim eltimin arkadaşı diye fazla dalaşamadım ama çok sinirlendim

Tamam açmasına açtı istediğim kadar onda sorun yok ama saçımda kesinlikle GEÇİŞ yok çok sinir oldum

Ve benden 500 lira istemişti ben tamam dedim çarşıya gideyim para çekip vereceğimi söyledim saçımı bitirdiği gün tamam dedim kızlar şimdi yeni yeni jeton düşüyor 500 lirayı hakedecek bir şey yapmadı ben o kadar vermek istemiyorum ama birde tamam dedim para konusunda anlaştık şimdi tekrar eltime dicem onunla konuşsun o kadar para vermicem istediğim gibi yapamadı ayıp olur mu anlaştıktan sonra

Siz beğenmediğiniz bir saça o kadar para verirmisiniz kızlar kendinizi benim yerime koyun nolur :'(

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saçları siyah boyalı imiş zaten bu kadar açılacağını bilmen gerekirdi siyah saçı açmak için kaç ton oryal kullanmıştır hakkını vermek zorundasın maalesef kul hakkına girersin başta anlaşmışsin laf ağızdan bir kere çıkar onun parasını ver 
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Canım böyle ıslak saçta anlasilmiyo kurutup bı şekil verip atsan daha sağlıklı olur
0 oy
(32 puan) tarafından
Yani ayıp olur tabiki keşke orada konussaydiniz benim istediğim gibi olmadı bu saç ve bu parada bana çok geldi diye.Ama siz tamam deyip sonra vermek istemiyorm dersiniz ayıp edersizi birde çocuk gibi eltinizi karıştırmayın arada bırakmayın siz kinusun 
0 oy
(181 puan) tarafından
Bu saç ombre değil. 500 e anlaşmışsın ama ortada ombre yok neden o kadar para verecen ki şey gibi baklavacıdan sipariş üzerine  fıstıklı istersin oda cevizli yapar tamam yapacak bişey yok emek vermiş alırız ama fıstıklı baklavanın parasını istiyor bu ne kadar haklı sizce.
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Ben vermem beğenmediğini başta belirtmişsin  zaten tekrar adam gibi yapsın parasını öyle alsın 
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Deki saçımı kimse beğenmedi eşim bile olmamış dedi de ya düzeltip geçişli yapın yada o kadar ödeme ypmiycm de
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Yani basta demis ya ıstediğin gibi olmayabilir siyah diye keske baska kuaföre de sorsaydiniz belki dah iyi yapan olurdu hic boyaytmadigim ve ombre yaptirmadigim icin fiyat konusuna yorum yapamicam
0 oy
(415 puan) tarafından
Adres Verde bacım gitmeyelim ona afsdjdjev
0 oy
(6,169 puan) tarafından
Vermek zorundasin sana aciklama yapmış siyahdan omreye bir anda gecisli donemezsin cok zor 1 2 boyadan snr oturur rengin insanlar da emek veriyor bile bile gitmissin vermem dersen hakka girersin helal etmez 500 tl için mi ona gireceksin ayıp bence 
tarafından
Nasıl bir anda ombreye dönemem ya bu kadar açtıysa geçişide yapabilirdi bir *** bildiği yok
(6,169 puan) tarafından
Giremezsin canim  acma islemi zor siyahin turuncu olur ustune tek boya yapıp paket atmasi lazim yine olmaz yani yıllardir omre kullanirim ana sacin olsa veya siyah disinda baska renk olsa ustune olur siyahı acicak snr omre olmaz yani kral kuaföre git sosyal medyadan sor elit kuaförlere yaz siyahdan omreye done bilirmiyim diye.. ve  sen o parayı vermemek icin çabalıyorsun bence
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Diplerine kumral gecis yaptir guzel yapiyorlar uclara dokunmadan 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Anlaşmışsın yapcak bşy yok begenip begenmemen onun sorunı değil demekki senşn saçın öyle oluyomuş yani 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Canım  kabul  edip  ağzından  çıkmış  baştan  fiyatı  düşerseydin keşke 
0 oy
tarafından
Onu başta diyecektin,olur mu öyle şey yaptırıp da hayır parayı eksik verecem ne demek yani. 
0 oy
(29,810 puan) tarafından

Olmaz öyle sözünün arkasında dur güvenip önden parayı almamış senden

0 oy
tarafından
Herkes ayıp olur demişte oda yapamadığı saça yaparım değip yapamadığı halde o parayı istiyor bence verme 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Seninn düşüncen ayıp o an olmadiysa olmamıştır anlaşıp sonra caymak nedir ya. Sakın öyle yapma çok ayıp cok
tarafından
Yok ya vericem mecbur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 986 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 968 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu