+1 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar 3 gün önce d4 gittim smear temiz alttan baktı temiz dedi dün eşimle ilişki yaşadım sonrasında gynoflor fitil kullandım bugün sabah kaşıntım vardı yine ayna ile baktım hafif beyaz su gibi akıntı vardı acaba fitilden mi yoksa mantar mı bu fitilden sınra böyle akıntınız oldu mu 

3 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Bilen yok mu acaba
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Ya bilen kimse yok mu 
0 oy
(3 puan) tarafından
Canım fitiler kullandıktan sonra sabahına akıntı yapıyor hatta su gbi bile olabiliyor yada beyaz da olabiliyor hamilelikte kullandım fitil enfeksiyon dan aynı şekilde hatta yatagı ıslatacak kadar akıntı oldu doktora gttim fitil den oluyor dedi temizliyormus sıkıntı yoktur yani insalh ama hamileyseniz devam ederse gitmenizi öneririm 
(191 puan) tarafından
Hamile değilim cnm oh içim rahatladı mantar olmasında aman
(3 puan) tarafından
Mantar da kesik akıntı oluyor canm beyaz ve kaşıntı olur fena şekilde haberin olsun
(191 puan) tarafından
Canım dr baktı temiz dedi ama nedense kaşıntım geçmiyor bu arada hiç akıntım yok başka bişey mi acaba dbilmedim
(3 puan) tarafından
Fitil işe yarar 3 gün kadar en az sürüyor kaşıntı iç çamaşırı giyme demişti bana cok iyi bir doktordu 3 gün giymedim kuru tut asla ıslak bırakma fön makinasıyla kurut hatta genitali 3 gün kadar bu şekilde yaparsan hiç bişey kalmaz nemli oldugunda mantar oluyor
(191 puan) tarafından
Anladım cnm öyle yapayım bari artık çarem kalmadı 7 aydır gecmiyor nerde hata yapyrm bilmiyorm
(3 puan) tarafından
7 aydr mı kaşıntı varçok ilginç

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
+1 oy
2 cevap 78 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (673 puan) tarafından soruldu