0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (1,421 puan) tarafından
Vakıa süresi zenginlik süresi imiş her gece yatmadan önce okuyunca darda olanlara kapı açılırmıs bende iki gecedir okuyorum dün ufakta olsa bi iş geldi bana aniden hem işi hem parayı verdi gitti kadın azdı ama olsun aza kannat etmeyen çoğu bulamaz hesabı çok sevindim sizde okuyup böyle şeylere şahit oldunuz mu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Esim hep okudugunu ve cok buyuk hikmetleri oldugunu soyler. Gecende bir kadin post acmisti hep okurum hic darda kalmam diye :)

(1,421 puan) tarafından
Bende bekarken her gece okurdum o zamanlar çalışıyordum her ihtiyacını karsilayabiliyirdum ama evlenince biraz sıkıntılarımız oldu tekrar okumaya başladım hemen farkettim mucizesini
tarafından
Masallah :)
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Allahin kelamindan şüphemiz yok vesselam....
tarafından
Adıyla yaşasın inşallah
(1,950 puan) tarafından
Amin canim hepimizin bebegi..
(1,421 puan) tarafından
Haşa tabiki şüphe etmiyoruz ben bekarken de okurdum vakia secde ve mülk surelerini evlendikten sonra sıkıntıya düşünce tekrar okumaya başladım böyle bir post açmamin sebebi hem okuyanlar yorum yapsın hemde teşvik maksatli olur diye:)
tarafından
Allah niyetine göre versin canım kabul etsin Rabb'im ❣️
(1,950 puan) tarafından
Allah kabul etsin canim..
0 oy
(417 puan) tarafından
Niyetine bakar... Niyetin halis ise, gerçekten inanarak okuyorsan, bir Fatiha bile işini halleder. 

Hadis var her gece Vakıa suresi Okuyan ebediyyen fakirlik görmez diye. 

Elbette okumanda faydalar vardır. Şükür için de Rahman süresini tavsiye ederim. Malum hep istiyoruz istiyoruz bunun bir de şükrünü eda etmek lazım...
(1,421 puan) tarafından
Evet aslında hadisi çok önceden beri bilirdim annemle beraber her gece mülk vakıa ve secde süresi okur öyle yatardik evlendikten sonra tekrar başladım
(417 puan) tarafından
Maşallah. Hayatında yaptığın belki de enn faydalı iştir. Sakın bırakmayasın.
Allah devamliliik nasip etsin
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Faydasından şüphesiziz zaten her surenin her ayetin ama sadece tek bi sureyi okuyup Allah'ım bana zenginlik ver demek yerine Kur'anin tümüne sığınıp Allah'tan helal rızık dilemektir mühim olan rabbim hepimizin rızkını azda olsa çokta olsa helal eylesin 
0 oy
(6,348 puan) tarafından
Ben bi ara okyordum gün için ardından hemen er erzak dye zikri çektim beldedeydn aradılar 6 ay boyınca para yarıdmı yaptılar snra komşumuz kolı yardım almş bna getrdi ihtiyaç harıtasında 3 gun üst üste talebelerime cvp geldi ki aylarca beklediğim halde şuanda da bebeğim huzursuz bırakmıyro okuyayım yıne elimden geldiğince okuyacam 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Benkimimki (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 988 göst.
0 oy
13 cevap 653 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 1,700 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu