0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Bayanlar kızim 3.5aylik iki uc gundur cok huysuz ve agliyo zor avutuyorum gazli bi bebekti ama son zamanlarda cok azalmisti gazi ve surekli ellerini agzina goturerek agliyo dis belirtiside yok basina bu drurum gelen varmı acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(2,411 puan) tarafından
Bizde de durum aynı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Atak kuzum ❤️☺️ bizde bir hafta surdu gecti .

Eli hep agzindaydi , huysuzdu , uykuya zor geçiyordu .Buyume atagi geciriyor .Bizimki atlatti ☺️❤️ simdi sakin yine .gecer 1 hafta 10 gune 
(6 puan) tarafından
Aman allahım bu nasil bir atakmis boyle
tarafından
Ayy benim minik kasli erkegim agladikca ben de agladim cok fenaydi .Uyumuyodu kuzu emerken agliyodu eli hep agzindaydi dis sandim ama dis degil arastirdim atak haftasiymis .Cok feci cooook hic uyumuyodu abartisiz 12 de 1 de uyuyodu gece ❤️☺️ ama atak gecince yeni bi beceri kazaniyo mesela yan dondu bizimki atak bitti bi baktim yan donuyo , beni daha net goruyo , surekli guluyo , uykusubu uyuyo cok sukur ☺️❤️ rahatlycaksin az sabir
(6 puan) tarafından
Bizim uyuyo cok sukur tabi sık uyanarak ama olsun sukur cok endiselendim dr goturucem artik dedim bi yeri aciyo belli yani ama bakalimm biraz sabir edeyim o zaman
tarafından
Kuzumm zihninde degisiklikler oluyormus genelde aci olmaz  yaziyor ama belki de oluyordur bizimki de oyleydi .uyutuyodum pat uyaniyodu hemen ☺️❤️ ya da uykuya zor daliyodu.gececek korkma
(6 puan) tarafından
İnsallahh cok tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 247 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy