0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kızlar ya bugün göz kontrolüne gittim astigmatım vardı 3 senedir gitmiyordum ve 2 senedir gözlüğümü takmıyodum 3.50 ye yükselmiş numaram vr hipermetropta oluşmuş çok canım sıkıldı ya ciddi derecede alerji var gözlerinde dedi 2 tane de damla verdi. Yeniden gözlük yazdı gittim aldık, 1 haftaya alışırsın dedi gözlükçü ama sanki hiç alışmıcak gibi takınca yer yerinden oynuyo göz içlerim oynuyo sanki, bulanıklık bi oluyo bi geçiyo. numara yükseldiği için ve hem astigmat hem hipermetrop oldugu için gözlük ağır gelebilir ama alışıcak dedi,  sizde de böyle oldu mu ilk takınca sabit yerimde durunca herşey çok net mis gibi görüyorum gözlükle ama hareket edince yürürken çok fena 

16 Cevaplar

+1 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben kullanıyorum gözlerim 8.5 benimde alisirsin baslarda oyle oluyor sonra düzeliyor canim
(25,181 puan) tarafından
Canım şuan gözlükle yazıyorum bunu gözlerim sulandı inan okurken bu kadar olması normal mi ya :( bende özel çerçeve aldım 760 tl tuttu baya pazarlık ettim valla çok dil döktüm 600 e düşürdüm.
(5,750 puan) tarafından
Baslarda degil o arada bir banada oluyor göz sulanmasi telefona uzun süre baktiysan ondandır gözlük le ilgisi yok iyi almisin sen güle güle kullan canim
(25,181 puan) tarafından
Hiç olmazdı gözlükten sonra oldu bilmem ki. Sağol cnm benim
(5,750 puan) tarafından
Bilmiyorum ozaman canim benim doktora gidince bildir durumu benim uzun süre telle ugrasinca arada bir sulanıyor kasiniyor
(25,181 puan) tarafından
Anladm cnm
-Reklam-
+1 oy
(1,206 puan) tarafından
Sorma ya çekmecede duruo eşim kızıp tak die midem bulanıo takınca ama yakmamız lazımya
(25,181 puan) tarafından
Tak canım inan çok pişmanım 2 sene takmadım çok fazla ilerlemiş:(
(1,206 puan) tarafından
Bende 5yıl takmadım şimdi uzağı göremiyorum:+
+1 oy
tarafından
Evet oluyor bende uzağı görmüyorum 3 nokta bilmem ne kadar di bulantı baş dönmesi oluyordu bendede ilk taktığında alisirsin 
(25,181 puan) tarafından
Önceden takıyordum ama numaram düşüktü hiç etkilenmemiştim şimdi çok fena
tarafından
Evet yakmadıkça ilerliyor derece
0 oy
tarafından

Yürürken sürekli boşluğa basar gibi öluyordum ilk taktığımda sonradan alıştım ama suan kullanmıyorum :D

(25,181 puan) tarafından
Evet merdiven inerken sanki yüksekten atlıyo gibi oldum inşallah alışırım ya
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Vallaben alısamadigim için 6 senedir lens kullaniyorum gözlük çok zor 
(25,181 puan) tarafından
Bende onu kullanamam canım ya
0 oy
tarafından
Alıştım şuan çıkarınca başim ağrıyor gözlüksüz yapamıyorum 
(25,181 puan) tarafından
Bende öyleydim eskiden sonra sıkıldım takmadım 2 sene çok pişmanım kendim ettim kendim buldum :((
tarafından
Ahhh be kız çıkarınca yükselir demediler mi. Benim bir bucuk 8 yıldır hiç değişmedi
(25,181 puan) tarafından
Dediler canım umursamadım ki aman dedim geçtim şimdi çok zor :( inşallah alışırım
0 oy
tarafından
Benim 6 numara miyop hep lens kullandım 
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(54,121 puan) tarafından
Alisamadim hala dün takayım dedim annemlerde unutmuşum düşün ☺️
0 oy
tarafından
6 yıldır takamiyorum vallahi canım alışamadım bir türlü bir de gözlerim her ikisi de ameliyatli eşim sürekli kiziyor tak diye ama gözlük süs diye duruyor evde 
(25,181 puan) tarafından
Ah canım bence tak ben çok pişmanım
tarafından
Vallahi benim iki gündür zaten çok ağrıyor korkuyorum doktora da gitsem canım
0 oy
(193 puan) tarafından
Bizim optikci dükkanımız var canım kolay alışmak için TV karşısında tak
(193 puan) tarafından
Numaran artmış canım çok normal zaten bu durum ama alisirsin 1 hafta sonunda alisamazsan aldığın yere git odağına baksınlar
(25,181 puan) tarafından
Tm canım sağ taraf daha iyi ama sol taraf sanki bi bulanık gibi ya
(193 puan) tarafından
Oranin numarası yüksekse normaldir kuzum
(25,181 puan) tarafından
Yok sağ gözümün yüksek çıktı sol daha iyimiş hemde sağ gözümde tembellik varmış
(193 puan) tarafından
Tembellik te etkiler canım sen dediğim gibi tak gözlüğü ihmal etme bide çayın demini pamuğa Batir ılık bir şekilde koy gözüne
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kıyamam güzel gözlerine canım kankam alışacaksın elbette 
(25,181 puan) tarafından
Canım kankam..  ❤️
0 oy
(163,460 puan) tarafından
aay bilemedim selo
0 oy
tarafından
evet ilk zaman normal bide aniden  yükselme olunca cok cok normal biraz alışman zaman alır ama alıştığında da gözlüksuz yapamazsın aksatmadan tak canim 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Lazer olunuyorsa ol Cnm ben oldm 9 10 sene önce felan
0 oy
tarafından
Lens kullanabilirsin hem daha iyi görürsün 
0 oy
tarafından
Bende ilk lisedeyken başladım bı süre alışamadım takmadım ilerledi tahtayı göremez oldum kullanmaya başladım şimdi gözlüğüm olmadan dışarı çıkamıyorum varlığını da hissetmiyorum. Zamanla alışılıyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 337 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,779 cevap

334,445 kullanıcı

...