0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlar 4 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. Bir tane düşük yaptım rabbim nasip etmedi. Evimiz kendimizin şükür ama eşim çalışmıyor ben çalışıyorum adam da çalışma isteği hevesi yok. İşe giriyor ya çıkartıyolar ya o çıkıyo. Eskiden hiç böyle değildi annesi vefat ettikten sonra böyle oldu. Adam sanki büyülenmiş gibi bilmiyorum bunun için bana dua bişey tavsiyeniz var mı ?? 

10 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Sende çalışma parasız kalınca anlar zorluğu gider calisir
(128 puan) tarafından
Onu da denedim parasız oturuyo yine yok.
(22,057 puan) tarafından
Ya cok kotu bu huyu dicek bisi bulamadım valla asko
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Sana tavrı nasil peki calismayacak kadar sorumsuz bir insana cocugunmus gibi bakıyorsun gibi geldi kıyamıyorsun ona
(128 puan) tarafından
A aa çok mu belli. Bana tavrı çok iyi asla kavga etmez bağırmaz etmez. Hep güler yüzlü ilgili falan . Bir huyu çalışmıyor ne yapcam bilmiyorum. Ailem bile kızmıyor buna çünkü kötü bir insan değil çok saygılı sıcak kanlı ailem çok sever . Asla onlara saygisizlk yapmaz
(1,662 puan) tarafından
Bence bir psikologla görüştür esini cunku hayatını calisarak harcamak istemiyor sanada mutluluk vermeye cabaliyor ama calismadan zor yarin oburgun bir bebeginz olsa sen mecbur evde olacaksin kim bakacak.size
(1,662 puan) tarafından
Bencede bir konussun erkek evlat icin anne bambaskadir Rabbim yardim etsin insallah duzelirsiniz
(128 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(163,446 puan) tarafından
esini psikologa gotur annesinin ölümü travma olmustur
(128 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum. Özel bir doktora götüreyim diyorum devlettekiler yüzüne bakmiyo insanın ilaç verip gönderiyorlar
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Psikolojisi bozulmuş olabilir mi
(128 puan) tarafından
Olabilir. Bilmiyorum
(1,297 puan) tarafından
Bı yardım alsa. Demek ki annesinin ölümünü atlatamiyor
0 oy
tarafından
Peki boş boş geziyor mu yoksa evde işleri falan yapıyor mu eğer boş dolanıyor sa kazandığın parayı verme sakın ona fatura falanda ödeme bırak kendi düşünsün 
(128 puan) tarafından
Yok pek çıkmaz dışarı. Evde söylersem gelir yardımcı olur bana.
tarafından
Senin söylemene yapıyorsa yine sıkıntı kendi kalkıp yapmalı madem çalışmıyorsa, sen birde işten gelip evin işleriyle uğraşıyorsun yorgun argın gerekirse bırak işi çalışma baktın yine çalışmıyor piskologa gitsin bi, yarın birgün çocuk olduğunda da çalışmaz bu böyle giderse
(128 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum ne zaman düzelcek ne zaman iş bulup çalışcak ne zaman çocuk olcak yaş geçiyor
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Canım bence aile büyüklerinden biri konulabilir bir uzmandan destek de akabilirsiniz psikolog gibi belki de atlatamadı ama böyle zor bir şekilde çalışması lazım
(128 puan) tarafından
Kendi ailem değilde onun aile büyükleri konuşuyo ama yine aynı. Psikologa gidelim dedim kabul etti bakalim
(2,247 puan) tarafından
İnşallah düzelir canım kalbini ferah tut sen düzelir
0 oy
tarafından
eşinin depresyonda olduğu çok açık. sen de diyosun annesi öldükten sonra oldu diye, hayatı sorgularken işe girmesini bekleyemezsin. destek vermezseniz bu döngüden tek başına çıkması zor.
(128 puan) tarafından
Sürekli uyumak istiyo kafasını kaldırmak istemiyor ..
tarafından
benimki de böyle. sadece uyuduğunda mutlu olduğunu söylüyor çünkü sadece o zaman düşünmüyormuş.
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Sen çalışıyorsun diye rahatlığa alışmış sanırım 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Cok zor bir durum Allah yardim etsin

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 83 göst.
+2 oy
1 cevap 83 göst.
+4 oy