0 oy
672 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından

Ben böyle rezil Bi hat görmedim müşteri hizmetlerini arıyorum açma tenezzülünde dahi bulunmuyorlar. En kısa zamanda Hattımı değiştiricem. Hiç açıklama yapma gereği duymuyorlar ... :angry:

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
sorun nedir canım yani ben kullanıyorum ama şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım bilmiyorum gayet güzel sorun neydi yani eğer hattında Bir problem varsa herkes kendi yaşanıyor bu Turkcell'de de yaşanıyor aynı zamanda
(7,138 puan) tarafından
Bizde ailecek aynı dertten muzdaripiz sadece türk telekomda varmış bu sorun bende daha 1 hafta önce geçmiştim pişman oldum
tarafından
canım o Turkcell'de de oluyor dünden beri benimki de 45 saatliğine gitti de geri geldi ama normalde hiç bir problem yaşamadım yanio depremden dolayı oldu yani olabilir istanbul'daysan are İstanbul'da daha fazla yoğunluk var
(419 puan) tarafından
Hala bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar...
(419 puan) tarafından
Turkcel kullanan yakınlarım gayet rahat ulaştı herkese ben hala arama yapamıyorum
tarafından
bilmiyorum vallahi canım ben İstanbul'da değilim başka yerdeyim ama ben de sorun yaşadım turkcell'le burada da aynı zamanda yakınlarım sorun yaşadılar yani turkcell'le şeyde Türk telekom'da ikisini de sıkıntı yaşadılar yani Bir de şu an Türk Telekom kullanan çok fazla olduğu için sanırım yoğunluk daha fazla oldu ondan dolayı böyle bir şey oldu diye duydum ben yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen birde turcellin superboxu nu gorsen int aldik dogru duzgun baglanamiyoruz bile kav gundur hep ariza var deyip duruyorlar satarken nasilda ovuyorlar aliyorsun b.k
(419 puan) tarafından
Dünki depremden dolayı arama yok İnternet ile ilgili sıkıntı değil yani
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Aynen canim dun bütün gun tlfnu kullanamadim gece 1gibi falan normale döndü benimki
(419 puan) tarafından
Ben hala arama yapamıyorum inan ki
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Berbat bi hat
(419 puan) tarafından
Berbat demek kalır valla
0 oy
tarafından
Şimdi çekiyor dün rezil olmusmu zor gününde eğer işime yaramasa ne yapcam senin gibi hattı 
(419 puan) tarafından
Benim ki hala aramıyor...
(230 puan) tarafından
Benimki de aramıyor hala ya
tarafından
Benim oluyor teli kapatıp acin
(419 puan) tarafından
Şuan kendine geldi gibi ama turkcellileri arıyor turk telekomu aramıyor hala
0 oy
tarafından
Benimki de çekiyor ama dün depremden sonra internet denen bişey yoktu gece düzelmiş 
0 oy
tarafından
Bütün hatlarda var canım sadece Türk Telekom değil 
(419 puan) tarafından
Sosyal medya özellikle Türk Telekom ile şikayetlrden yıkılıyor resmen ve hala arama yapamıyorum...
tarafından
Yooo benim ki gece 3 gibi düzeldi arama yapılıyor
0 oy
tarafından
Sorma kardeşimin telefonu türk telekom  şebeke çekmiyor ya 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Dünkü depremde binaları hasar görmüş o yüzden dün akşamdan bu yana kesinti var
0 oy
tarafından
Aslnda düzeliyo ara ara ama deprem yeniledikce tekrar gidiyo
0 oy
tarafından
Ay kuzum yaaa benim eşimde vidafondan geçti türk Telekom a ama pişman oldu yaaa tekrar geçecek heralde Vodafone
0 oy
(855 puan) tarafından
Canim telefonu bi ac kapa. Sabah geldi hatlar. Yani depremden nerdeyse bi gun sonra. Allah daha beterinden korusun ama bu depremde bu haldeyse ki bütün altyapilari kendileri yapiyolar daha büyüğünden ne hale gelirler kim bilir... faturalarda cok güzel afet vergisi almayi biliyolar ama afet aninda insani cok daha fazla caresiz birakiyorlar...
(419 puan) tarafından
Onlar lafa gelince herşeyi yaparlar icraat ta sıfır sıdır sıfır...
0 oy
(945 puan) tarafından

Bizimde ev interneti var iki gündür internete giremiyorum. Geçen de bulunduğumuz yerde sanayi bölgesinde alt yapı çalışması varmış o zaman da bir hafta yoktu.  Ki bizim mahallenin orayla alakası yok ona  bağladılar bu kesintisi.  Ve hiç bir açıklama yapmadılar . Bide dünyanın parasını alıyorlar . Haram zıkkım olsun . Ufacık sorunda internet e hiç bı şekilde erisilmiyor . Hep sorun hep sorun :angry:

(419 puan) tarafından
Bide yalan yalan reklamlar yaparlar....
(945 puan) tarafından
Hepsi fasa fiso . Dünyanın parasını ödüyoruz ama interneti şöyle doya doya yaşayamıyoruz hep bağlantı sorunu oluyor
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Bnim annem tütk telrkom o bni arayabiliyo ama bn onu arayamıyorumbn vodofone kullanıyırum  annem çorumda. Sadece istanbukda mı var bu sorun 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 74 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asabii (854 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
+3 oy
8 cevap 336 göst.

Kategoriler

1,477,216 soru

24,180,377 cevap

336,296 kullanıcı