0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,158 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bunu kim der tabiki kaynana. 2 buçuk yaşında 14 kilo 90 cm norml değerde bir cocuk biz de minyonuz zaten cocuk da minyon olacak belli. Yemesi de güzel. Ama kaynana hala aç yatmadan önce yedir biberonla sut ver diyip duruyor. Ayrı şehirlerdeyiz 3 günlüğüne yanına gittik ve resmen bize çocuğa bakamıyorum muamelesi yaptı. Eski mevzular açtı. Senin sütün yoktu çocuğa az mama verdin ondan küçük kaldı diyor. Anne normal doktor normal diyor biseyi yok diyorum eşim de diyor anlamiyor kadın hala kendi kafasındakini söylüyor kavga ettik baya laf dalaşına girdik. Bide 1 saatliğine disari çıkmıştık cocugumun kıvır kıvır saçlarını kırpmış düdük gibi yapmış çıldırdım ateşi körükleyen o oldu.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kocan da minyon sanırım öyle anladım deseydin ya sende kocama bakamamissin küçükken demek ki diye ... hem saçını niye kesiyor bebisin ya ey Allahim 
(3,158 puan) tarafından
Ayy valla ne güzel dedin keşke aklıma gelse de söyleseydin:) kocam 1.70 ben 1.58. Çocuğun yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor ya gözüne geliyor diye kesmiş dalgalı saçları kırpılmış koyuna dönmüş cocuk. Bi de benim bu kadar hakkim yok mu diye üste çıkmaya çalışıyor hep duygu sömürüsü
tarafından
Bi dahakine söyle kuzum sjsjjsj al eline makasi kes biraz saçını hakkim ben senin gelininim dersin.Dengesiz ya üzülme sende kuzum uzar saçı merak etme
(3,158 puan) tarafından
Cok iyi geldi yorumun çok sagol :)
tarafından
Ne demek bebeğim♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Benim oğlum 2 yaş 4 aylık 11 kg 85 cm onu görse ne der acaba?
(3,158 puan) tarafından
O zaman ona tencereyle corba içirir :) her çocuk bir değil sağlığı sıhhati yerinde olsun yeter
0 oy
(398 puan) tarafından
28 aylık 12.5 kilo söyleyeceklerim bu kadar
(3,158 puan) tarafından
Sağlığı yerinde olsun değerleri normal olsun tamam kiloya takılmamak lazım heleki 1 yasindan sonra. Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ah ah bu Kaynanalar var ya zayıf olsa suç kilolu olsa suç çok şükür bakıyoruz cocuklarimiza
(2,127 puan) tarafından
Benim kaynanada kırkı cikti çok zayıf gitti geldi gitti geldi aynı laf şimdi maşallah kilolu ee çok kilolu bişey olmuyor hareket etmiyor kendini çok toplamış millet görse nazar değer bilmem ne
(2,127 puan) tarafından
İlk doğduğunda da benim çocuklarım daha kilolu doğuyordu bu niye zayıf diye dert yanıyordu bende dayanamadım dedim bu benim çocuk ya hani ondan dedim ah ah çekmeyen bilmez canm
(3,158 puan) tarafından
Sorma sorma yarısı seninse yarısı benim o çocuğun dedi ben de kızdım ne var bu lafta diyor.
(2,127 puan) tarafından
Ne demek ne var tövbe yarabbim
(3,158 puan) tarafından
Valla anlatamıyorum ben anormal şekilde alınıyorum sanıyor asla lafının yada hareketlerinin hatalı olduğunu kabul etmiyor
0 oy
tarafından
Yok artık saçını neden kesiyor ki kocanız da sizi savunamadıi mi o an alıp çocuğu döneceksin evine bu Kaynanalar kendi çocuklarını nasıl büyüttüler acaba
(3,158 puan) tarafından
Yok savundu kızdı annesine çıkacaktık da işte bir çıkarsak gelmeyin bi daha falan dedi sonucta eşimin de annesi yapamadı. Bu sabah yine açtı mevzuyu bu son damla oldu çıktık geldik
tarafından
Gelmeyin dediyse ben olsam birdaha gitmem cocugummu önemli kaynanam mı önemli ne şirret kadınmış ya çocuğun ninesi mi düşmanı mı belli değil ben olsam götürmem bir daha çocuğumu kocan giderse gitsin bugün bunu yapan yarın çocuğa neler yapmaz
(3,158 puan) tarafından
Yok kötülüğünü istemiyor çocuğun aslında ama içten içe surekli akli çocukta sanki biz bakamıyoruz biz üveyiz çocuğa eziyet ediyoruz gibi. Yani biraz değişik bir kadın ama ben gitmem diyemem bunu diyecek karakterde bir insan değilim şimdilik. Sorun surekli bana müdahale etmesinde az geri dursa sıkıntı kalmayacak bu sefer ciddi uyardım bu son şansı. Olan ona olur bir tanecik oğlu var ve kiz kardeşiyle iki sokak arayla oturuyor ona bile küs yıllardır. Kimse yok etrafında
0 oy
(163,445 puan) tarafından
14 kiko zayifmiymis cuusss yaaa 
valla aylardir tartilmiyo ama 11 12 arasidir
tarafından
Kaç aylıktı kuzum
pazartesi 2 yasina gircek
tarafından
Allah'ım esirgesin yaaa:) normal kuzum ya sağlık olsun yeter
(3,158 puan) tarafından
Alt sınır olabilir olabilir ama sağlık açısından bir problem yok Allah sağlık versin

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,044 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,844 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 853 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,022 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Gamze güler (1,345 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 158 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,673 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,036 soru

24,119,486 cevap