0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (402 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
5 yasındaki kızımda troidlerinde hasitamo diye bisey cıktı nedir bu tekrar kan ve tahlil yapılacak 2 kızımada kotumu bu sey basına gelen yada bilen varmı ne olur anlatın lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
umıt aktas hocayı bul en ıyısı o bnm basıma gelmedı ama cok ıyı doktor o yönde
(402 puan) tarafından
Nerde bu doktor bununla ılgileniyormu
tarafından
ınstagramdan bakar mısın.tvlere fılan cıkıyo cok cok mantıklı açıklamaları var
(402 puan) tarafından
Tmm tesekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok sukur tedavisi olan bi hastalik omurboyu ilac kullanimi gerektiriyo ama en azindan caresi var bide beslenmeye dikkat edilmesi gerek onuda kesinse eger hasimato oldugu doktor ne yiyip ne yemiycegini anlatir sana canim gecmis olsun
(402 puan) tarafından
Tekrar kana falan bakılacak pazartesi zaten insallah kesin degildir
tarafından
Rabbim korktuguna ugratmasin insallah
(402 puan) tarafından
Amin cnm amin
0 oy
(244 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Ben de de var hasimato. Yani guatr. Bi çocuk endokrine götürün isterseniz. Tedaviye başlanır sürekli ilaç kullanması gerekir. 
(402 puan) tarafından
Endokrine 6 ayda bir görünüyor zaten cnm nasıl bişey neler yapıyosunuz  pazartesi kan alınack
(244 puan) tarafından
Ben ilaç kullanıyorum her gün düzenli aynı saatte almaya çalışıyorum. Hiç aksatmamak gerekiyor. Onun dışın da valla yaptığım birşey yok. Ama ilaç kullanılmadığı zaman aşırı yorgunluk uyku hali boğaz ağrısı sinir yapıyor. Ayda 1 endokrine gidip kan veriyorum ben de ilaç dozumu ona göre ayarlıyor.
(402 puan) tarafından
Hangi degerleriniz yüksek veya düsük cıktı
(244 puan) tarafından
Valla şuan hiç hatırlamıyorum inanin ki. Ama troidlerim 90 lardaydi çok çok aşırı fazlaydı. Şimdi sadece hamiele olduğum için ayda 1 endokrine gidip kan verip ilacımı alıyorum
0 oy
(30,158 puan) tarafından

İlaçla tedavi edilir Rabbim şifa versin insAllah

0 oy
(1,851 puan) tarafından
Troid antikorlarimi yüksek çıktı.

Benim 9 yaşında kızımın troid antikorlari yüksek çıktı ama troid hormonlarında sorun yok. Dr zamanla ilaç kullanacak hasimaoto bu dedi. Bağışıklığini yuksek tutun dedi. Turşu ev yoğurdu ev kefiri yesin dedi. Bikac ay sonra yine getirin dedi. Ultrason ile nodül varmı diye baktı
(402 puan) tarafından
Aslında yuksek degil  anti troblobin degeri pozitif cıkmıs tekrar kan alıp bakılacak degerlerine pazartesi gunu ne nodülü tümor gibimi
(1,851 puan) tarafından
Evet boğazından ultrason ile bakıldı
(402 puan) tarafından
Hangi degerleri yüksek cıktı aceba deger isimleri ne
(1,851 puan) tarafından
Troid antikorlari yüksek dedi dr
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Bizde de tiroid sorunu var ama doğuştan hipotiroidi doğuştan tedavi görüyoruz 2 aya USG bakılacak 3 yaşa kadar artık ömür boyu mu ilaç kullanacak bırakacak miyiz diye karar verilecek sanırım şükür ki tedavisi var bunada şükür sende dua et hem kendine hem bize kalıcı bir durum olmasın inşallah
(402 puan) tarafından
İnsallah cnm insallah kalıcı degildir  rabbim saglık versin yavrularımıza

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,284 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Minikanne (2,099 puan) tarafından soruldu