0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dislerimde tel var kızlar dün alta da takıldı artı dişlerim temizlendi ağrıdan duramıyorum kulaklarima başıma bile vuruyor ağrı kesici parol aldım ama nafile var mı çözüm önerisi. İlk üste takıldığında bu kadar agirmamisti diye hatırlıyorum şuan bütün dişlerim ağrıyor ve yerimde duramıyorum resmen 

4 Cevaplar

0 oy
(5,282 puan) tarafından
Bu saatte uyanık olmandan bellı cnm :( cok gecmıs olsun bır fıkrım yok 
tarafından
Bütün dişlerim ağrıyor canım beynim çıkacak yerinden sanki :( çok sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından

Ben de öncesinde tel kullanmıştım, o ağrıları çok iyi bilirim..diş ve diş köklerinize telin yapmış olduğu bir baskı var ve inanılmaz bir ağrı verir :/ne yazık ki önerebileceğim birşey yok, gün geçtikçe azalacak ağrınız inşallah..arveles ağrı kesici diş ağrılarında etkilidir, onu deneyebilirsiniz..geçmiş olsun :(

tarafından
Sağol canım inan şuan beynim çıkacak gibi bütün dişlerim ağrıyor ya :( adetimi kesiyor alveres ama alacam çünkü çok kötüyüm
0 oy
tarafından

Cok geçmiş olsun cnm   ben sana watsabtan  bi ilaç atayım  onu al   benim damagimi yardilar  bitek bu ilac iyi geldi  

tarafından
Çok sağol kuzum çok ilgilendin ❤️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah ❤️ hiç bilgim yok valla busem❤️ tuzlu su sirkeli su işe yarar diş agrisin da ama senin ki farklı bir durum bilemedim ki ☹️
tarafından
Ah kuzum öyle değil dişlerim dış etlerim baskı yüzünden tek tek ağrıyor alveres alcam adetimi kesceek ama dayanamıyorum inan :( çok sağol canım ❤️❤️
tarafından
Ayyy diş ağrısı çok zor gülüm Rabbim yardımcın olsun inş ❤️
tarafından
Amin kuzum amin inşallah çok sağol ❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerin_annesi (992 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 149 göst.
8 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
3 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semos (409 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,772 soru

24,063,641 cevap

330,262 kullanıcı

...