0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından

Ya eşim ailesine benim onlarda hakkım var diye 2 milyar para verdi oğlumun zibini kalmadı dedim hadi alalım zibin 2 tane zibini zor aldı burnumdan getire getire laf söyleye söyleye aldı ya evladına aliyo ya daha bebeğime çoğu şeyi alamadım :'(bu nasıl adam bu nasıl baba

5 Cevaplar

+1 oy
(849 puan) tarafından
Önceliğinin Allahım emaneti eşi ve çocuğunda olduğunu söyleyin..eşiniz verdi ve ailesi de o parayı kabul mü etti?
(3,738 puan) tarafından
Evet kabul etti :(
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Sorumluluk sıralamasını yanlış yapmış eşiniz. Önceliklerine karar vermeli. Siz çalışıyor musunuz ? Eşinize bakmayın siz alın.
(3,738 puan) tarafından
Çalışmıyorum sağlık sebeblerimden dolayı maalesef :(
(1,576 puan) tarafından
Geçmiş olsun.
0 oy
tarafından
Ohoo bunlarla evlenip bunlarıı adam yerine koyuyoruz işte ayni benim eşim kavga ede ede hakaret küfür ede ede alırdı ailesine para gönderirdi hiç gocunmazdı ama ALLAH sorar hesabını
(3,738 puan) tarafından
Evet işte bunları adam yerine koymakla hata yapıyoruz
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Evet anne baba hakkı ödenmez varsa maddi gücü tabiki onlara yardım etmesi gerek ama önceliği sen ve çocuklarınsiniz hem iki Zibin kaç para edecekki 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bu ana babalar ne zaman evli çocuklarının uzerinden ellerini çekecekler anlamıyorum. Kendileri anne babalarına vermişler mi ki kendi cocuklarindan sürekli bişey bekliyorlar
(3,738 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum işte

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 258 göst.
12 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yeni bir ben!!! (260 puan) tarafından soruldu
+2 oy
41 cevap 1,981 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
+1 oy
9 cevap 417 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,091 soru

24,067,622 cevap

330,465 kullanıcı

...