0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Merhaba hanimlar ben suan babamin sigortasindan faydalaniyorum nikahim olmadigi icin pazar gunu nikahim var ve o gunun aksami doguma gidicem. Hastanede bi sorun olurmu sigortali gorunmeye devam edermiyim. Sigortam ne zaman duser bilginiz varmi

6 Cevaplar

+1 oy
(1,326 puan) tarafından
Eşinin özel sağlık sigortasından sen yararlanamazsin özel sağlık sigortaları kişiye özeldir kendimden biliyorum ben ve iki çocuğumun var babalarının yok o yüzden o yararlanamıyor özel sağlıktan sisteme güncelleme atarsa aynı gün düşebilir oradaki memur e devlette nasıl aynı gün değişiyorsa soy isim medeni durum vs oda degisebilir
-Reklam-
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Eşinin sigortası yokmu
(32 puan) tarafından
Var ama ozel saglik sigortası var
0 oy
(693 puan) tarafından
Resmi nikah yaptiginda eşinin sigortasndan faydalanablrsn 
(32 puan) tarafından
Bu hemen mi sisteme geciyo yoksa bi kac gun sonra mi
(693 puan) tarafından
Pazar günü gecmeyebilir eşinin özel sigortası warsa arayip öğreneblrsn daha garanti oluyor birde özel sigorta dogumu karsilicak mi bazilari karsilamiyor buda onemli
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Esinin sigortasindan faydalanirsin.  
(32 puan) tarafından
Hemen mi sisteme gecer bi kac gun sonra mi
(7,786 puan) tarafından
Hemen geçmiyor diye biliyorum ben.
Bide özel degilse nikah niye doguma ramak kala oldu?
(32 puan) tarafından
Bazi icra islemlerim vardi esimin maasina ve siciline zarari olmasin diye borc bitene kadr erteledik. Nasip boyleymis ayni gun hem nikah hem dogum insallah
(7,786 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benim evlendikten bir sene  sonra  oğlum  oldu  neyse  hastaneye  gittik kontrol  için  son haftalardayim giriş  yapacağız  sistemde  bagkur  gözüküyordu  babam  bagkur  emeklisi  eşim  memur  sonrasında  neden böyle  gözüktü bilmiyoruz otomatik  geçmiştir  diye  düşündük Bn ertesi  günü  başka  bir  hastanede  doğum  yaptım  yanlış  hatırlamıyorsam eşim  üstüne  gözüktu  bu sefer şimdi  pazar  günü  hemen  gelmeyebilir  sisteme ama  annelik  hakkı  diye  birsey  var  zaten  devlette  olsanda ne masraflar  çok  olmaz babanın  üzerine  gözüksen bile  ertesi  güne  kayıtlara  düşersen  eşinin  sosyal  güvenliği  neyse  oradan  kesebilirler 
(32 puan) tarafından
Sali gunu falan gecer sisteme umarim esimin ozel saglik sigortasi var dogumda ozelde yapacağım
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Hemen akşamına düşmez herhlade bende babamdan yararlaniyodum nikah kiydim bı kaç zamn sonra sigorta görünmedi artık hastaneye her gittiğimde soruyodum varmı diye var diyolardi bı kaç zamn sonra sigorta gounmuyo dedi düşmüştü artık te
(32 puan) tarafından
Sali carsambaya kadar dusmesin de ne zaman duserse dussun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ozlemstcu (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
+3 oy