0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kizlar gcenleerde post açmiştim 9 aylik kizimin vicudinda kaşınti war diye birtürlü geçiremedim bugün eltimden bi krem duydm cilt sorunlarina iyi glen bir kremmis daha once doktor kontrluyle cok krem kullandim ama geçmedi kaşntı bgun eltim balaban kremi soyledi doktorumuzla konstum kullan dedi we galiba gerçekten sanki kaşntisi azaldi iyi geldi sanirim cilt sorunlari olanlar doktor kontrolyle kullanablirlermis doktorumz bgn oyle soyledi sizinle paylasmak istedim sizde sorun olursa doktorunuz gözetiminde kullanablrsinz oyle soyledi doktorumz bgün 

4 Cevaplar

0 oy
(2,966 puan) tarafından
Bende dikisim açıldığında kullanmıştım 
(105 puan) tarafından
Iyi bi krem galiba baya rahatlatti kizimin kaşntisini sanki oylemidir gerçekten nettende baktm cilt enfeksyonlari dior ama bakalm kjllanicam bikacgn ins sonuc alabilirm
(2,966 puan) tarafından
İnş canım geçmiş olsun
(105 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Valla genelde bu olay salgın oluyor ve bir kere dadaninca gitmiyor malesef bizde doktora gittiğimizde ezanede özel krem yaptirmisti doktor  çam ağacı gibi kokuyordu ve herkesin kıyafeti bir yikanmiyordu kaynatmaya arıyorduk evi dik baş temizledik hepinizden geçti birtek kuzenimde kaldı onun ki megersem **** değil vitamin eksikliğinden karacigerlerinde problem çıkmıştı oda kaşıntı yapiyordu malesef ki onda biz bile kaldı o üstüne düşmedi eşyalarının hepsini kaynatmaya atın derim yigenimde 1 yaşındaydı onada krem hazirlatmislardi
(105 puan) tarafından
Kiz sen U.y.u.z diorsun galiba biz onu geçirdik bitti bidaha kasnti basladi bncr bu o degl baska bsey bu salgn var dedi zTen doktor ama birsru krem kullandm gecmedi enson bgn bnu aldm bkalm ins geçer diye umit ediyorm
(6 puan) tarafından
Bebeğim vizede aynı sana dedikleri gibi yaptılar u.y.u.z gibi birşey aynı septomlar kuzenimin ki kalıcı oldu işte malesef hala geçmedi ve bulaşıcı oluyor yinede minnoşa dikkat et olmazsa başka doktora goturursun salgın ama gerçekten
(105 puan) tarafından
Aylardir mucedele icndeym zTn biara jesilmisti bizde ozel krem yaptrdik kullandk yok smdi bida cikti illet ama bnce o degl bu bkalm ins gecer
(6 puan) tarafından
İnşallah çok geçmiş olsunnn
(105 puan) tarafından
Saol kuzumm
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Acaba bu krem burunda yanik izinide gecirirmi bu arada geçmiş olsun 
(105 puan) tarafından
Blmiyorm cnm ama araştir bnce yanik kremlerine bak bu krem enfeksyon ilthapli svilce içn flan dior doktorda internetteede
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Teşekkürler canım geçmiş olsun 
(105 puan) tarafından
Cok saol kuzum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 135 göst.
31 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Rabia.12374 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 210 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
11 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,007 cevap

330,421 kullanıcı

...