0 oy
820 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (795 puan) tarafından
Şimdi kızlar biz eşimle severek evlendik ilk aylar baya ilgiliydi şimdi ise çok ilgisiz sürekli oyun oynuyo sabah çarşıya gider akşam gelir şimdide şehir dışında çalışıyo beni arayıp sormuyo  ben mesaj atıyorum onada ya geç cevap verir yada hiç cevap bile vermez üstelik 7 aylık evliyiz :(

16 Cevaplar

+4 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım canin sıkılacak boşuna.nie böyle bir.post actinki millet överde över kocalarini nisbet olsun diye hiç karşısındakini düşünen olmaz bazen bazı şeyler söylenmez boşver herkes aynı değil 
(795 puan) tarafından
Yok  ovsunler kıskanmıyorum ama canım sıkılıyo dertlenmek istedim
(1,543 puan) tarafından
Benimde kocam ilgisiz sevgiliyken öyleydi nisanliykende evliyken adam böyle yani bile bile evlendim ama sevdiğinden eminim kuşkum yok çünkü elinden geldiğince istediklerimi yapar başka yerden belli ediyor bir şekilde bazı erkekler öyle oluyor seni derse seninle evlenmedi daha 7 aylık evlisin yeni iyi düşün iyi olsun
(795 puan) tarafından
Benim de eşim aynı seninki gibi beni çok sevdiğini biliyorum ama ilgisiz
tarafından
Yaaaaa:D aşirı güldum seren :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkisi masallaahh 

Ise gider     gececi oldugu zaman falan hadi yat aklim sende kaliyor    isime odaklanamiyorum diye devamli arar normaldede oyle    kocam cok ilgili masallah 1 senelkkk evlyz bizde
tarafından
Sensin tatlimm mahlukat=SEREN  :)
(1,543 puan) tarafından
Kız biz seni tanimiyozki iki laf kocani ovmussun palavara ne bilim neyi kıskanim herkes evinde mutlu olsun zaten ne kadar güzel bir yuva yıkılırken gök yüzü aglarmis  bütün kadınlar sevilsin değer görsün kadın cinayetleri bitsin sende mutlu ol ama tavrın çok yanlis
tarafından
Sagol canim benim cook teskkur edrm guzel kalbin icinn   sende insallah hep mutlu ol !!
(885 puan) tarafından
Meltemcim kendine çok iyi bak bebeğim. Inan daha fazla sohbet ederdim seninle ama inan senden daha önemli yapacak işlerim var. Bak farkındaysan sohbet dedim :)) seni tanımak güzeldi tanıdığım kadarıyla kalman dileğiyle hayırlı geceler..
tarafından
Allah razi olsun cnm yaa     .. sonundaa isine donebilmen ne guzell   beni oyle tani ztn !!  Ben neysem oyum hadi cnm iyi gecelerr hadi byby  hadiii grsrz
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hayat mücadelesi zor bacım,belki başını kaşıyacak vakti yoktur sen de arama bi süre merak etsin kendisi arasın 
(795 puan) tarafından
Ya bende çok sıkboğaz etmiyorum müsait olduğu zamnlar arıyorum mesaj atıyorum cevap yok yada kısa bi cevap
0 oy
(815 puan) tarafından
Yok canım öyle değil ilk zamanlar oyun oynuyordu çok kavgalar ettik boşanmalara bile kalktım yani lafta tabi ama olsun sonuçta bıraktı oyunu kurtuldum özüne döndü yine ilgili bir koca oldu muhtemelen seninki oyuna dalıyor o yüzden cevap vermiyor
(795 puan) tarafından
Bilmiyorum artık
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Sende ilgiyi kEs kaçan kovalanır 
(795 puan) tarafından
Öyle yapıncada  beni kendinden sogutuyosun diyo
(795 puan) tarafından
Bende öyle desem çok farklı yerlere gider altan almaya çalışıyorum aramız açılmasın diye ama yinede olmuyo
0 oy
tarafından

9 sene çocuğum olmadı. Allaha dua ederdim Allahım çocuk verde onu sevsin öpsün diye :)) çok şükür hiç ilgisiz olmadı ama. Öyle bişeyden de şikayet edecek olsam kesinlikle duymazdan gelmez

(795 puan) tarafından
Bazı eşler gerçekten çok ilgili bazıları da benim ki gibi ilgisiz
0 oy
(97 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar çarşıda ne yapıyor ki sormuyor musun canım kocandır yani izin vermediğin zzaman gitmemesi bile lazım keyfine göre sende o sana nadıl davranıyorsa aynı öyle davran neden böylesin derse sende aynısın dersin 
(795 puan) tarafından
Ya sürekli arkadaşlarıyla takılır ben izin vermesemde gider trip attigim zmn da beni çok sıkıyorsun milletin eşi senin gibi değil diyo
(97 puan) tarafından
Yani bekar gibi takılamaz ki artık en azından izin istemesi lazım ayrıca kimmiş o kocalarını dışarı salan izin vermeden öyle bişey yok canım :) Konuş karşına al sen izinsiz dışarılara çıksan gezsen izin verecek mi eşin sanki
(795 puan) tarafından
Asla izin vermez bi yere ben gitsem izinsiz 1 gün konuşmaz benimle
(97 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ezdirme kendini ne diyim
0 oy
tarafından
Maşallah diyeyim canim Allahim bin kere razi olsun her konuda 
(795 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ne konuda
tarafından
Ilgi sevgi saygi merhamet kısıtlama yok ozgürüm karismaz ne evde ne disarda birsey esirgemez bir dedigimi ikiletmez elinden gelen herseyi yapar cok fedakar bi eş ve baba iste her konuda canim
(795 puan) tarafından
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah
tarafından
Amin canim Rabbim herkesin kalbine gonlune gore versin
(795 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Yaaa ayrı yaşamak zor olmuyor mu evliyken helede yeni evliyken bana çok anlamsız geliyor o zaman niye evlendim derdim herhalde yani madem aynı çatı altında yaşamıycaz ne anlamı var hayır iş için olabilir ama o zaman düzeninide orada kurmalı benim mantığımca.
(795 puan) tarafından
Çok zor ama işi nerdeyse orda olması lazım bazen herşey istedigimiz gibi olmuyo biz eşimin çalıştığı yerde kiralik ev çok aradık bi kişide vermedi evini kiraya
(7,808 puan) tarafından
Herkesin sınavı ayrı işte:(
0 oy
(2,983 puan) tarafından
7 aylık evlilikte çok hızlı monotonlasmis.
(795 puan) tarafından
Monotolasmis nedir kiz
(2,983 puan) tarafından
Durgunlaşmis yani :) eşin çabuk oluruna birakmis demek istedim :))
0 oy
tarafından
Bunun sebebini eşine sordun mu :(
(795 puan) tarafından
Soruyorum yok öyle bisey diyo ben çok abartiyomusum
tarafından
Abartmadigini söylesen. Bak böyle böyle ben bundan rahatsızim hoşlanmıyorum desen değişmez mi acaba
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Bizde bir senelik evliyiz çok şükür güzel bı eşim var sende sabırlı ol gerekirse şimdi ilgiyi sen göster sonra mukafatini alirsin inan biz nisanliyken artık kafayı yemistim eşim çok tuhaftı bilmiyorum yani diyidum acaba evlenince de böylemi olur diye çok şükür o eski halinden şimdi gram eser yok biraz sabır işi anlicagin 
(795 puan) tarafından
Bizim 3 yıllık bi ilişkimiz oldu 3 yıl boyunca böyleydi sanmıyorum ama umarım bi gün degisir
0 oy
tarafından
Eşine sordun mu bu konuda konuştun mu ?
0 oy
(23,326 puan) tarafından
Bizimde bir buçuk yıl oldu whatsapta en son konuşma çarşamba günü ilgi alaka uçtu gitti bir yere gittiğinde de benden ilgi bekler hiç arayıp sormadın diye ama kendi de naptın demez bana 
(795 puan) tarafından
Işte niye böyleler
0 oy
(4,521 puan) tarafından
Üstüne git bir süre ısrarla ara ama özledim diye ara mesela seni merak ettim de eşin telefonla oynarken bir konu aç onun ilgisini çeken konuları konuş ailesini falan sor onun sevdiği filmleri birlikte izleyin kendine alıştır eşini  bir süre sonra belki kendini törpüler ama bunları hiç tartışmadan yap benimle ilgilenmiyorsun falan deme sürekli . Yeni evlisiniz daha ilk zamanlar olabilir böyle severek evlenmişsiniz sonuçta elbet değişecektir daha evliliğe alışamamıştır belki 
(795 puan) tarafından
Inşallah değişir çünkü ben çok takıyorum kafama
(4,521 puan) tarafından
Değişir canım benim eşimde öyleydi şimdi tam tersi oldu sürekli arar merak eder ama bende çok çabaladım bizde severek evlendik 5 sene sevgililik dönemimiz oldu hep öyleydi. Evlendiğimiz ilk bir sene de öyleydi tartıştım sürekli ama baktım olmuyor böyle yaptım alıştı herhalde artık hep o arıyor bir plan yapıyor birlikte film izleyelim diye ısrar ediyor
(795 puan) tarafından
Umarım benim esim de öyle olur
(4,521 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Amaaan Bi tane akıllı var mı diye sorsana bu türün hepsi aynı genel de 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 925 göst.
0 oy
10 cevap 1,210 göst.