0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
21 günlük bebeğim 5 gün yogunbakimda kaldı biberonla mama içti sonra eve geldik sütüm yoktu hep biberonla mama.verdirtiler sinirliyim büyüklere  ben acemi anneyim şimdi tutmak istemiyor napiyim deneyimli anneler Allah için bana akıl verin mama vermek istemiyorum gece yapmasida zor oluyor şu an sütüm de var ve bebeğim çok küçük anne sutu alması lazım 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağıp biberonla verebilirsin meme 
(414 puan) tarafından
Sürekli vermek zor olmaz mı mememi tutmasını istiyorum eskiden tutuyordu bugün tutmaz oldu
tarafından
Zoe oluyor maalesef ama ben iki buçuk aydır öyle yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Göğsüne ilk almadan tatlı birşey sürsen onun tadına belki alabilir 
0 oy
tarafından
Zıplayarak vermeye çalış yada süpürge sesini aç telefondan piş piş yaparak ver ben 3 aydır çekiyorum 
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Canim sanirim bugun tutmamaya baslamis, uykuda vermeyi dene, tutmak istemeyip sinirleniyosa zorlama , sakinlestir op saril sonra tekrar dene, bi de birlikte dus yaparken alistiranlar varmis o yonteme bak, 
0 oy
tarafından
Instagram da ebe tulin var takip et duşta emzirirsen bebek kendini anne karnında saniyormus yeniden doğmuş gibi olup emme refleksi gelişiyormuş birlikte duş alın 
0 oy
tarafından
Tatlı bişey sürmeyi kesinlikle deneme bebeğin şeker değerleriyle oynamaya hiç gerek yok. Bebeğin henüz çok küçük benim kızımda doğduğunda 3 gün kaldı yoğun bakımda biberona alıştığı için meme tutmak istemedi sen ne kadar zorlarsan o kadar istemez. Uykusunda ve sakinken vermeye çalış eğer çok sinirlenirse ve ağlamaya başlarsa sakinlestir sarıl op sonra tekrar dene. Ten tene temasta bulunun, bebeğim üşür diye korkma ten tene olunca senin sıcaklığın ısıtır onu ama üstünüze bı örtü alabilirsiniz. Dustayken dene bu da çok etkili sıcak suyun altında bebekler suya alışık olduğu için rahatlıyor. Ayakta emzirmeye çalış müzik filan ac. Bir de ilk zamanlar süt çok dolduğu için meme şişiyor bebek o yüzden de alamıyor baktın göğsün çok dolu biraz sagim yap öyle emzirmeyi dene. Ve emmedigi zamanlarda biberonla kesinlikle verme kaşıkla ver veya şırınga ile. Rabbim yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Çok zor ben kabullendiremedim inşallah sen kabullendirirsin doğum eğiticisi bana ısrarla ver demişti biberonu unuttur mama vereceksende kaşıkla ver unuttur biberonu desede çığlık cigliga kalıyor bebekle inatlaşman lazım cigirinca sakinleştirip birdaha memeyi vermeyi denesen Allah yardımcın olsun büyükler çok biliyor burnunu sokmasalar herkes anneliğini en güzel şekilde yapacaklarda anlamıyorlar 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Canim ayaga kalk ayakta sallayarak göğsünü tutturmaua çalış. İse yaramazsa brak braz dursun iyicr acikinca tutar memeyi bilmiyorjm aklima baska.biseu gelmedi. Benimkide birakti memeyi 5 aylık şuan ama seninki küçük tekrar tutabilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
18 cevap 972 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde hande26 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,267 soru

24,083,782 cevap

331,340 kullanıcı

...