0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (4,848 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Resim bay bayy

Kızımda anası gibi erkek kıyafetleri ile büyüyecek :D :angel: 

Yaz gelsin dışarı çıkınca cicili bicili eve girince erkek kıyafetlerine devam 

18 Cevaplar

+1 oy
(18,026 puan) tarafından
Maşallah Sübhanallah Rabbimmm esirgesinn ❤️ Hatirladimmmm erkek denen kız bebek buu demii yanlış hatırlamıyorsam ☺️☺️
(4,848 puan) tarafından
Ahahahh 3vet kız bu bebek o bebek :D
(18,026 puan) tarafından
Rabbim hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah ❤️ Masallahh Masallahh ☺️❤️
(4,848 puan) tarafından
Amin canım.amiiin
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Ama. İçinde bile kız asaleti var belli yani olsn erkeklerde pembe giyiyo
(4,848 puan) tarafından
Demi ama yaaaa :D
(6,849 puan) tarafından
Evett bal kız op verime yeleginide çıkartma mis
(4,848 puan) tarafından
Öperim tabiki :D
(7,468 puan) tarafından
Benim oglusum kırmızılı bicama giyer:) dışarda erkek giysileri tabii.
(4,848 puan) tarafından
Eh3hh3 yesinler pijamasiniii
0 oy
tarafından
Çok yakışmış prensese maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah 
(4,848 puan) tarafından
Amin canım benim teşekkür ederiz
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Abisi olan kız dramı :D benim erkek kardeslerimde benim kıyafetlerimi giymiş :D
(4,848 puan) tarafından
:D doğana kadar erkek olduğunu bildiğimiz için yok aslında :D bı yönden iyi oldu ama masrafa girmedim
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ya kiz cocuklari erkek kiyafeti giyince sempatik tatli oluyorlar masallah sübhanallah cok guzel kizin :)) 
(4,848 puan) tarafından
Amin canım saol :D dışarı gidince iki üç kız kıyafeti var onları giydiriyorum ne yapayım :D
(1,662 puan) tarafından
Sağlıklı olsun da ne giydiği onemli degil nazar deger ama surekli.oku
(4,848 puan) tarafından
Aynen öyle valla böbrek genişlemesi var 6. Ayı bekliyorum inşallah birşey çıkmaz
(1,662 puan) tarafından
İnsallah cikmaz canm insanlar bir masallah demeye ölüyorlar ya ben nazara cok.inanirim hani kargaya yavrusu sahin görünür derler benimkide bana gore guzel  ama benim kızımı görüp masallah demesinler o gun cocuk zivanadan cikiyor Rabbim evladina sifa versin
(4,848 puan) tarafından
Aynen nazara bende inanairim kaynanam sürekli okur dualar eder bende okurum her fırsatta
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Bende de durum aynı abilernden deil de kendi abimin hanımı saolsun yolladı bir dünya bende hepsi yeni gibi gydiriyorm valla kmse görmüyo ztn yaza dediğin gibi alıcaz artk
(4,848 puan) tarafından
Aynen canım bide benim kız doğana kadar erkekti o yüzden hiç kıyafet almadık bı iki tane var onlarda dışarı bı yere giderken giydiriyorum yazlık var o karda büyük
(1,391 puan) tarafından
Amaan olsn o iyi olsn kıyafet dediğin ne ki ztn bi anda büyüyor aldğın da kalıyor :)
(4,848 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi yaza alıyorum 9 12 aylık indirimde buldukça annem abalm falan aloyr bı kaç hediye geldi işte ama yaza.hem.oglana.hem.kiza yineede diri.bi alışveriş yapmam lazım :D
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Oyyyssss maşallah barekALLAH nazarlardan korusun RABBİM benim kız da erkege benziyor o yüzden pembis giydiriyom şimdi
(4,848 puan) tarafından
:D amin canım :)) giysin tabi çok tatlı oluyorlar.pembis giyincede yaaaa
0 oy
(1,929 puan) tarafından
3 oğlu 1 kızı olan bir anne olarak kızımın ev hali :) 
(4,848 puan) tarafından
Ahahah :D
0 oy
(3,021 puan) tarafından
İlk gordugumde erkekmi dedim ama kızım diye seviyorsun düşündüm bı :))) maşallah Allah nazarlardan korusun
(4,848 puan) tarafından
Ahahh :) erkek fatma bnm kızım
0 oy
tarafından

Maşallah Rabbim nazarlardan korusun cnm inşallah rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah 

Benim oğlum da pembis pembis takılıyor cnm bak resim atım içeri girince 

image

☺️☺️☺️☺️

(4,848 puan) tarafından
Oooh yesinler seni topidiiik çok tatlı masallah
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️   benim oğlum da abla kurbanı   kızıma almıştım   giydirmek nasip olmadı  şimdi oğluma giydiriyorum   çarşı icin 2=3 takım aldım   o kadar
(4,848 puan) tarafından
Zaten kışın çok nadir çıkılıyor dışarıya oda hastane işleri falan iki üç takım olsa yeter yaza alırsın dışarda giymekik bende öyle yapıyorum annem ablam falan netten görünce alıyorlar indirimde
tarafından
Aynn öyle cnm    Nisan Mayıs gibi  çıkıp toplu Alicam inşallah  o zamana kadar  dahada büyümüş olur
(4,848 puan) tarafından
Nette indirimde.gorursen al canım bazen e bebek baya indirim yapiyor
0 oy
(662 puan) tarafından
Kız maşallah aynı benimkinin küçüklüğü ya atım fotosunu bak aynı japon gözler cipil cipil
(4,848 puan) tarafından
Büyüyünce nasıl olcaklar acaba yaaaa :)
(662 puan) tarafından
Büyüdükçe guzllesiyolar cnm benimki şuan 15 aylık oldu gören ne kadar tatlı diyo bende dedim bana mı tatlı yoksa evladım diye mi Allah bilir artik
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Ay böyle de çok tatlu sübhanallah maşallah yanlış anlasilmak gibi olmasın ama neden erkek kıyafet evin içinde 
(4,848 puan) tarafından
Canım bı oğlum var iki yaşında kızım oda doğana kadar erkek biliyorduk o yüzden hiç kıyafet almadık doğduğunda ki olduğunu anldik o yüzden abisinin kıyafetlerini giydiriyorum yazlık kıyafetler Alicam
(1,315 puan) tarafından
Anladım maşallah ama çok tatlı rabbim sağlık uzun ömürler versin ..
0 oy
(415 puan) tarafından
Maşallah Allah nazardan saklasın :) ben kızıma bazen erkek bebek kıyafeti alıyorum bazı renkler daha güzel canlı oluyor çünkü kız bebeklerin kıyafetleri daha soft renkler ben canlı seviyorum :) 
(4,848 puan) tarafından
Ay 3vet bazı kıyafetleri erkeklerin güzel oluyor hatta ablam oğluma koyafet alırken kızımda düşünerek alıyor ki kızımda büyüyünce giysin :D
0 oy
tarafından
Ay erkek denilip kız mı doğdu :)) hep korkarım bu durumdan ha :D maşallah kuzucuguma ☺️☺️ nasıl oldu peki canım net mi konuştular kesin erkek diye merak ettim ya
(4,848 puan) tarafından
Doktor hanımcık saolsun dediki %90 erkek :) doğdu kucağıma verdi hiç bakmadım acikcasi yatağına koydu siliyor bebeği hemşireye dedim o kız mı erkek mi bacağını ayırdı kız gormuyon mu dedi bana erkek dediler o yüzden sasridim dedim onlarda şaşırdı :D
tarafından
Ay bize de erkek dedi,bacak arasını falan hep gösterdi çıkıntı var zaten,bide bizimki de sürpriz yapıyormuş :D ama 3 doktor da erkek dedi
(4,848 puan) tarafından
O zamn kesin erkek :))
0 oy
(571 puan) tarafından
Oy masalh ne kadar tatli 40 bin kere masalhhhhhhhhh
(4,848 puan) tarafından
:*****
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Maşallah subhanAllah çok yaksms:) doğana kadr nasl erkek dediler ya:))
(4,848 puan) tarafından
Yüzde 90 erkek dedi doktor doğduktan sonra kız çıktı :D
(1,147 puan) tarafından
Hadi ya:)  özelemi gidyodunz detayliya girdinzmi acba bnde oyle olurum diye korkyorm:))
(4,848 puan) tarafından
Yok devlete gidiyordum ben detaylı hiç birini yaptiramadim yaptıracağım hafta eşim kovid oldu 3vden çıkamadık kovid tarihi bitti bu sefer bayram girdi doktorlar tatil yaptı o yüzden kiİmda hiç birşey yaptiramadim birde kızımın göbek bağı farklı doğdu 2 arter 2 ven olarak doğdu hastanede bir hafta yattık her gelen doktor hiç böylesini görmedik dediler  3 aylıkken göbeğinde ultrason çekildi böbrek genişlemesi çıktı 6..ayı bekliyorum kontrol için umarım genişleme durmustur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 695 göst.
14 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aysedgn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 251 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 629 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Efsun (334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,284 soru

24,167,058 cevap

335,655 kullanıcı

...