0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar evde paketleme işi yapan varmı ben az önce başvuru yaptım ama korkuryum benden TC mi ve ibanimi istediler acaba bir şey olurmu korkuryum hiç daha önce böyle başvuran varmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapma bacım.gekme bu jumqralara ... Benim bikdigi adreseyakin yerlerde iş viriyorlar elden alıp teslimetmek için adresini nerde oturdugunu sormadan senden TC istemeleri yanlış 
(7 puan) tarafından
Acaba 155 i arasam oluşacak bir şey den ben tabi değilim diye mi söylesem yada başka ne yapabilirim çok korktim şimdi
tarafından
Kuzu 155 hicbirsey yapamaz bu gibi durumlarda
-Reklam-
0 oy
(163,564 puan) tarafından
ibandan bisi olmaz tc veririsen basin belaya girer
0 oy
(486 puan) tarafından
TC ve IBAN istemezler canım genelde yakın mesafeye dağıtırlar ve elden para verirler dolandırıcıdır burada kaç kişi vardı hatırlıyorum aynı öyle TC ibna vermiş osnfa kayıt için 5tl at ibanimiza felan demiş sonra kaybolmuş daha fazla gönderende vardk
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Sakin verme canım para yi ve kimlik bilgilerini aldıktan sonra cvp vermiyorlar ben dolandirildim inanma 
(7 puan) tarafından
Nasıl dolandirildiniz acaba
(1,009 puan) tarafından
Evde lavanta paketleme işi 4600 tl güya yalan 100 tl inanlarına attım tabi benim bilgilerim hepsi orda çıkıyor para yi yolladıktan sonra cvp vermediler Instagram da bak seyyidorganizasyon
0 oy
(2,033 puan) tarafından
hangi sehirdesin dün post açtım burda var
(7 puan) tarafından
Şanlıurfa
(2,033 puan) tarafından
ıstanbul da olsan var ama orayı bilmiyorum instagramda evlereek_iş sayfası var bak her şehirde var paylaşıyor sayfa
(7 puan) tarafından
Tmm sağolun
(7 puan) tarafından
Ben tcmi paylaştım ya acaba ne yapabilirim önlem almak için
(2,033 puan) tarafından
valla sabun paketleme ve eşarp latlama işi buldum tc istedi vazgeçtim vermedim önüne geçemezsiniz artık keşke bir rakamını yanlış yazsaydin
0 oy
tarafından
Canım böyle şeylere inanmayın yaaaa artık devir çok değişti insanların  nerden kandıracagını  bilemiyoruz haberlerde falan olanları görmüyor musunuz siz nasıl kanıyor sunuz da tc nizi veriyor sunuz sizi arayıp bi para isteyip yok üyesiniz şu ksdst borcunuz var şöyle böyle die sizi çaresiz bırakırlarsa direk polisi ara hemen onlar sana iyi kötü dönüş yapar elbet bekle bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 373 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevgii15 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 367 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilalhicran (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hilalhicran (6 puan) tarafından soruldu