0 oy
123 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Hanımlar ya su belin arka kisminda asagi hani yan simitler var. Dar pamtolon giydigimde bu yuzden duz duruyor kalcam oldugu halde dumduzmus gibi duruyor hic hosuma gitmiyor onlarfan kurtulmanın bi yolu yokmu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesek bacim :)) 

Kiz onun hreketleri varmis ya squatmidir nedir ondan yapiyolar bide sirtustu hareketleri var
(541 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin inşallah ❤️❤️
tarafından
Cumlemize bacim insallah ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından
Mekik ve korse benim bildiğim canim
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Pilates eğitmeniyim. Uygun diyet eşliğinde tüm vücudu çalıştırıp ısıttıktan sonra yan bölge için yapılan hareketler var. Onları yap. Bir de düşük bel kıyafetler giyme. Toparlayana kadar korseyle destekleyebilirsin. 
tarafından
Ariyeten önerebileceğiniz bi korse varmi nasil bi korse tercih etmeliyim. Cok sordum umarim rahatsiz etmiyorumdur
(1,061 puan) tarafından
Yok canım sorabilirsin. Herhangi bir bel korsesi olur. Günde  iki üç saat taksan yeterli olur. Ben dışarı çıkarken pantolonun altına giyiyordum. 5 6 saat kalıyordu.Hiç sorun yaşamadım Beli saran pantolonlar tercih ettim. Ve sporla destekledim. Çok güzel toparladı. Diyette yaptım tabi.
tarafından
Aslında benim kilom az hatta almak icin cabaliyorum. Bir tek belim incelsin ve o yanlar gitsin istiyorum.  Hatta kalca ve bacaklardan almak istiyorum. Korseyi su an alabilirsem butceme uyun bulsam alacagim
(1,061 puan) tarafından
Trendyoldan uygun bulabilirsin. Sadece belini toparlasın yeter
tarafından
Tamam tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
18 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Rahel (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 741 göst.
+3 oy
6 cevap 213 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 560 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,758 soru

24,063,507 cevap

330,259 kullanıcı