0 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından
Merhabalar hanımlar biraz utanarak yazıyorum ama ben ağız hijyenine çok önem veriyorum kendimi bildim bileli günde 4 5 kez dişlerimi fırçalarim mutlaka ama eşim tam tersi ağzı kokuyor bazen fircalasada kokuyor aşırı rahatsız oluyorum yanıma yaklaşsin istemiyorum dişlerini fırçala falan diye söylüyorum arada ama çok umursamıyor fircalasada sonuç aynı rahatsız olduğumu soylemeli miyim siz olsanız nasıl söylersiniz sigara vs kullanmıyor bu arada

25 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Dis temizligi yaptirsin ben soyluyorum direk esimde bana soyler
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Benim eski kocamdada vardı bu sorun çok afedersin öpüşmekten soğumuştum gerçekten iğrenç bir durum seni çok iyi anlıyorum.
(116 puan) tarafından
Evet beni çok iyi anlarsınız siz 7 aylık bebeğim var omu bahane ederek ayrı yatıyorum herseyi batmaya başladı bu yüzden çok kötü bir durum başına gelmeyen anlamaz
(7,808 puan) tarafından
İnşallah bi çözüm olur çünkü soğukluk gelince evlilik sallantıya giriyor ne yazıkki:( yani bende öyle olmuştu beraber olmak istemiyordum nasıl desem sabah uyandığımda odayı sarmış oluyordu o nefesinin kokusu dediğin gibi sonrasında her şeyi batmaya başlamıştı çok kötü bir durum.
0 oy
(23,307 puan) tarafından
Valla ben direkt söyledim senin boğazın mi ağrıyor ağzın kokuyor boğazın iltihaplamış olabilir diye ki eşim çok titizdir diş temizliğinde yine de gidip dişlerini temizletti ama onunki mide kaynaklı idi geçti şükür şimdi 
tarafından
Nasıl geçti peki
(23,307 puan) tarafından
Mikrop varmış midesinde antibiyotik kullandı midesi iyi olunca geçti
0 oy
(1,784 puan) tarafından
O konuda hiç sıkıntım yok eşim ne ter kokar nede ağzı kokar eşinin midesinde problem olabilir canm ağız kokusu ya mideyle alakalı yada diş te iltihap varsa koku yapar onu kırmadan söyle bence 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 140 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 794 göst.
24 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,709 soru

24,062,707 cevap

330,241 kullanıcı

...