0 oy
749 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından
Merhabalar hanımlar biraz utanarak yazıyorum ama ben ağız hijyenine çok önem veriyorum kendimi bildim bileli günde 4 5 kez dişlerimi fırçalarim mutlaka ama eşim tam tersi ağzı kokuyor bazen fircalasada kokuyor aşırı rahatsız oluyorum yanıma yaklaşsin istemiyorum dişlerini fırçala falan diye söylüyorum arada ama çok umursamıyor fircalasada sonuç aynı rahatsız olduğumu soylemeli miyim siz olsanız nasıl söylersiniz sigara vs kullanmıyor bu arada

25 Cevaplar

0 oy
(5,436 puan) tarafından
Sebebi vardir ya disi curuyordur yada agiz enfeksiyonu vardir direk soyleyip kalp kirmak yerine ikimiz bir disciye kontrole mi gitsek diyebilirsin
(116 puan) tarafından
Evet olabilir teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söyle canım dişçiye gitsin 
0 oy
(53,798 puan) tarafından
Mideden geliyodur belki arkadasimin esininde oyleydi adama bimden seker aliyodu 
(116 puan) tarafından
Mideden olabilir mi bilmiyordum öyle bisi olduğunu
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Agız bakımına dikkat ediyorsa altında yatan sebep vardır canım. Diş çürüğü, tartarı, mide rahatsızlığı vb.
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bence direk söyleme kırılır onu kendi yerine kat rencide olursun bence güzel dille söyle cnm böyle böyle de dişçiye gidelim mi de sorunu hallolur yani bu hepimizin başına gelebilir 
0 oy
tarafından
Büyük ihtimal dış yada dış eti enfeksiyonu
0 oy
tarafından
Soyle bir cozum bulsun doktora gitsin. Agiz kokusu bosanma sebebi diye biliorum. Yani sana bosan demiyorum o derece zor ve dayanilmaz birsey onu soylemeye calisiyorum :)
(116 puan) tarafından
Evet eşim çok iyi anlayışlı biri olmasına rağmen sırf bu sorun beni uzaklaştırıyor ondan gelip öpsün istemiyorum
tarafından
Evet evliligi kari koca arasindaki iliskiyi etkileyen birsey cnku
0 oy
(163,307 puan) tarafından
o bi rahatsizlik disciye gitmesi lazim
0 oy
tarafından

Bazı insanların ağız kokusu oluyor mu malesef:( fircalayip fircalamama ile alakası olmuyor bazen,bende cok fircalardim dislerim cok çürurdu doktor vücut yapıyor bunu dedi dişçiye gidebilir belki çürük vardır dişeti sorunu vardır ben dolgu yaptırınca gecti

(116 puan) tarafından
Dişlerinin çok sağlam olduğunu çürüğü olmadığını söyler hep ama vücut yapıyorsa geçmez o zaman sanırım dimi
tarafından
Yok geçer canım vücut yapıyor dediğim çürükleri yeniliyor yani sürekli dişlerimi fırçalar ederim hemen çürür disim veya ağrır bunu vücut yapar dedi doktor belki esinizinde dışı çürük veya hava alıyordur boşluk vardir
(116 puan) tarafından
Anladım teşekkür ediyorum
0 oy
(475 puan) tarafından
Benim eşimin midesinden geliyor du koku ama varya bulunduğu odayı bile iltihaplu ağız kokusu sarıyor du yakınına yaklasamazdjm her gece 1 dis sarımsak yuttu 1 ay içinde hiçbir kalmadı
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ağız çalkalama suyu alın bir de 
0 oy
tarafından
Diş çürüğü olabilir kemige vurunca koku yapıyor çürük bnde kaç defa fircalrdm arkdsm dalga geçti agzn kokuyor diye megersm çürük dişim kemiklre islems az kalsn hepsni cekecklrdu
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bence direk söyle. Kirilacagini sanmıyorum. Sonuçta başka insanlar da rahatsız oluyordur. 
0 oy
(97 puan) tarafından
Bazı kişilerin migdeden gelir agız kokusu 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Çürük veya enfeksiyon vardır dişlerini fırçaladığı halde ağız kokusu oluyorsa, doktora görünsün.
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Eşler arasında böyle seyelr çok normal kalbini kırmadan durumu anlatsan oda anlayışla karsilicaktir belki önemli  sagliksal bı sorun vardır 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Dişçiye gitsin çürük vardır illaki fırçalamayla geçmez
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Çürük diş varsa koku gitmez kuzum dişçiye gitsin 
0 oy
(436 puan) tarafından

Ben her gün dişlerimi fırçalarım eşim pek fırçalamaz ama onda koku yok bende bazen oluyor maalesef. 

Ağız kokusunun çok fazla sebebi olabilir. Dişler, boğaz enfeksiyonu, bademcik taşı, mide veya bağırsak problemleri de ağiz kokusuna sebep olabiliyor.
0 oy
(571 puan) tarafından
Sigara kullaniyor mu genelde sigara kullananlarinda koku cok oluyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 139 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 789 göst.
24 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,035 soru

24,038,414 cevap

329,034 kullanıcı

...