0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
Kizlar 2 aylık bebeğim var covid oldum nasıl bir yol izlemeliyim bebeğimi sadece emzirmek bide altını almak için alıyorum ona da geçer mi korkuyorum. Birde nasıl beslenmeliyim ? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun maskeni ihmal etme bulaşmaz Allah'ın izni ile bol emzir kendi beslenmene dikkat et terbiyeli şeyler iç sarımsak limon sirkeli yapıp tavuk çorbası olur kelle paça olur et çorbası olur . Bol meyve 
(545 puan) tarafından
Teşekkür ederim emzirirken muhakkak takıyorum zaten maskemi. Bebek küçük olunca birde emince daha çok telaslaniyor insan
tarafından
İnşallah sorunsuz atlatırsınız
-Reklam-
0 oy
(163,266 puan) tarafından
cift kat maske tak bide evduvemle al kucagins emzirirmen allah sifa versin
0 oy
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun emzirmekten hiç korkma maskeni tak ellerini yıka bol, bol emzir allahın izniyle geçmez. Bol bol c vitamini tüket kemik suyu çorbaları iç udi hindi çok iyi geliyormuş kekiği kaynat süz suyunu iç 
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim. Ben olduğumda oğlum 5 aylıktı çift maske ve eldivenle ilgilendim ama bakacak kimse yoktu bütün gün beraberdik temas etmedim hep maske ile durdum gece uyurken bile geçmedi hamdolsun. Sen bol bol emzir korkma Rabbim yardım eder. Bol sıvı tüket meyve özellikle çok ye. Kemik sulu çorbalar vitamin takviyesi alabilirsin. İştahsız olsan dahi yemeklerini ihmal etme. Allah şifa versin kuzucuğu da korusun inşallah 
0 oy
(258 puan) tarafından
Maskeni hic cıkartma bende kovidim hep maskeli duruyorum ama aksama kadar bebeģimle temas halimdeyim mecbur. Allah korusun yavrularımızı 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Maskeni tak canım bende bebegim 3 aylıkken oldum maskeyle emzirdim 2 defa ateşi cıktı şurup verdim geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 359 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyye-3461 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 161 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslıhanınannesi (2,038 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,421 soru

24,016,084 cevap

328,015 kullanıcı

...