0 oy
1,853 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından
Hiç kimse bu çocuğa nereye gidiyorsun demicekmi ya sürekli amcamin yanına gidicem gidicem diyip duruyor

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde eşimin yegeni geldi ve kız 20 gün falan kaldı bana tek yardim ettiği şey bi sabah kahvalti hazırlamış ben uyurken o,20 gün boyunca hizmetçisi oldum resmen dedim ilk defa gelmiş olsa da yapacağım olmasa da sustum eşimde gördü bunları bende anlattım biraz,bi daha da almam bu eve dedi ve herseyi xe annesine yetiştiriyordu canim evde ne olursa annesi biliyordu.Annesi bi de diyor üniversiteye geçince senin yanında bırakacağım,dedim he bırakırsın.
(410 puan) tarafından
Oha ya demekki tek değilmişim
tarafından
Valla kızı severdim Allah var ama aynı evde yaşayınca insan ne olduğunu anlıyormuş,herseyini aldım yaptım 1000 tlden fazla harcama yaptım ama değmedi bu daha da olmaz asla....
-Reklam-
0 oy
(546 puan) tarafından
İfaden cok cirkin.cocuk bilmez.cesaretin varsa annesi babasiyla ya da esinle konus.cocuklarin kalbi kirilmaz.yarin senin de evladina birileri boyle nefret kusar zoruna gider.
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Ya Allah aşkına herkes çocuk kalbi kırılmaz yazmış ya neresi çocuk 18 yaşında 18 benim kaynım var 18 yaşında kocam iki günden fazla yatılı koymaz beşer şaşar şeytanın işi belli olmaz ayrıca 1+1 evde rahatta olmaz şahsen ben kapaliyik kendi evimde rahat etmek isterim bu benim yigenim içinde geçerli oda gelip o kadar kalmaz hele temelli asla anası babası var sonuçta hani olmasa tek yakını ben olsam neyse 
(410 puan) tarafından
Evet kesinlikle ben mesela geçen sene yazın gelmişti laf vurdum oda annesine söyledi onlarda çağırdi gitti ondan sonra şimdi hala laf vurmama rağmen gelicem diyo
(1,522 puan) tarafından
Vallahi bende istemem yalan yok
0 oy
(30,137 puan) tarafından
Çok değişik Allah'ın misafiri gelip gider ömür boyu sizle kalacak değil ya 
(410 puan) tarafından
Ne yazıkki öyle olucak
0 oy
(4,786 puan) tarafından
Eşin işe gidiyo kazık kadar oğlanla tek mı kalıyosun amaan ben evimde rahatlık isterim herkesin anası babası var tüm gün tepemde öğleye kadar uyuyosam onun yüzün kalkamam eşinle en uygun zamanında konuş 
(410 puan) tarafından
Bundan sonra evet ne yazikki oyle olucak

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,059 göst.
0 oy
29 cevap 1,236 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,028 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu
0 oy