0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar ben yeniyim biz normalde iki üç gün kaynanamlarla konuşuruz ama son bir haftadır bir gün konuşuyoruz bir gün konuşmuyoruz bu günde kandil için açık dün niye açmadınız dışarda mıydınız dedi eşimde yok evdeydik açmadık dedi niye haber vermediniz ya bi mesaj atardı insan bekledik filan dedi eşimde bide açmayacağımız zaman olur her her gün konuşulur mu dedi ki bence haklı sonra birde durdu dün açsaydınız derdim diye laf soktu e şimdi oralı bile olmadı sonra kapatınca deidm gücendi galiba dedim gücenirse güvensin bizde aileyiz her gün olur mu dedi bence haklı bende her gün maaailrcek konuşmayı sevmiyorum zaten birbirimize vakit ayıramıyoz bide böyle yapıyo üzüyo kendilerini çok severim ama bu sefer fazla oldu bence sizce? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir eşin var. Olursa olsun rahatına bak 
(12 puan) tarafından
Sağ olsun bir dediğimi iki etmez bu konuda ilk başta çok tartıştık hergün hergündü hatta gündüz akşamdı şimdi onun sayesinde bu duruma geldik bende o ne derse tamma diyorum :D
(13,307 puan) tarafından
İyi adam belli. Boşver ardına dur ne derse yap cidden :D
(12 puan) tarafından
Hiç geçer miyim önüne kız daha istemediğim şeyleri ağlayarak söylediğimde kendi istemiyor gibi davranıp bir daha asla yaptırmıyor sinsi gelincilik desen var birazcık ahahahah
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Valla eşinin tepkisine bayıldım benim eşime de örnek olsa ne güzel olur 
(12 puan) tarafından
Ben sevmiyorum her gğn konuşmayı ailece kalmayı daha çok seviyorum çünkü sabahtan akşama kadar çakılıyor akşam yemek sofra bulaşık derken onlar arıyo konuş kapar öocupu uyur sonra git yat bir iki kelime edemiyoruz bende bundan müzdarip olunca o da artık böyle davrnıyo
(919 puan) tarafından
Helal olsun bacım her erkek böyle davranmaz bizimkinimde anası arar dur konuşalım der
(12 puan) tarafından
Yok canım öyle değil evimizin işine kendi aramıza ailemize sadece biz sorarsam fikir sunarlar yoksa kimseyi karıştırmaz asla ben birşeyi yapmak istiyorsan öyle olacak yapasın onu der kimse de ses edemez
0 oy
tarafından
Böyle eslerde varmis ...  
(12 puan) tarafından
Var çok şükür ☺️
0 oy
tarafından
Bencede cnmm her gunnn  her gun tel de konusmak neymis  benim esiminkilerr  aramazlarr sormazlar vallaa kayin babam geneldee arar bizi cok iyi bir insandir oda hergun dgll kaynanM hic armaz mesela .
(12 puan) tarafından
Bencede ama işte ailesi olunca fazlada bir şey demek istemiyorum çocuğu özlüyoruz diye arıyorlar her gün bizde artık açmıyoruz
tarafından
Esininn karari on numaraa esini dinle keyfine bak tatlim :))
(12 puan) tarafından
Demi :)
tarafından
Kesinlikle bebegim
0 oy
tarafından
Aman hergunde konusulurmu zaten bee 
tarafından
Diyin valla aman
(12 puan) tarafından
Geçende biz onlara gideceğimiz zaman bizle geri dönmeyi söyledi eşimde olur gel tabi aman yalnız falan kalırsam karımla günah olur biz gelelim ardına sen gel aman anne dedi kadın şok agahhaha
tarafından
Ahahhaha mukemmel olmus valla geldimi o lafin ustune bide kiz
(12 puan) tarafından
Yok kız zaten bi doğumumda geldi 8 gün birde hamileyken o da bir gece yattı gittiler
tarafından
He iyi bari
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Baya iyiymis biz gunde 8 kez konusuyoruz ;)) Beni ayri arar esimi ayri arar ev telini ayri arar o da torunu icin ;)) Zaten hergun beraberiz ama ben sikayetci degilim 
(12 puan) tarafından
Benim önceliğim kendi kurduğum ailem eşimle vakit geçirmek çocuğumla oynamak TV bile izlemeyi bıraktım ona vakit ayırmak yerine aileme ayırmak için
0 oy
tarafından
Sen bu herifi tut sakın bırakma senden bitane kaldı de şimdiki erkekler analarının eteğinden ayrilamiyo zira 
(12 puan) tarafından
Kız ben onu aldım bir kere bırakır mıyım ne cefalar çektik biz şimdide sefasını süreyim ne anasının ne babasının kendi kafası ve ortak fikirlerimizden neyi kafasına uygun görürse o dur başkası yırtsın kendini isterse
0 oy
tarafından
Hergün değilde kandilde arasanız güzel olurmuş
(12 puan) tarafından
Aradık böyle oldu işte haftada üç dört gün konuşuyoruz zaten böyle kandil bayram atlamayız
0 oy
(5 puan) tarafından
Her gün hergun ne konuşulurda biz bazen haftayı bulur aramamız eşim pek sevmez tlfonda konuşmayı kaynanama kalsa hergun konuşacak bazen aramassak kaynanam arar hemen laf sokacam diye uğraşır ama eşim hicde lafın altında kalmaz pat pat söyler hergun ne konusacaz işten geliyoruz yorgun irrgin yemekti caydi derken zaten zaman geçiyor diyo  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 344 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nurtopum (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 497 göst.
0 oy
11 cevap 813 göst.
9 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Asya'nın Annesi❤️ (1,431 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,881 soru

24,175,247 cevap

336,073 kullanıcı

...