0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (3,726 puan) tarafından

38+4 olduk hala bir belirti yok artık gelsin istiyorum hem ona kavuşmak istiyorum bi an önce hem de artık zorlanıyorum zaten çok sıkıntılı bir gebelik geçirdim bu günlere nasıl geldiğimi bir ben bir Allah bilir 

Sizin tavsiyeniz var mı dogumu tetikleyen bisey?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahhh ben tamda 38+4 doğum yaptım canim ☺ darısı senin başına inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın bol yürüyüş yap 
(3,726 puan) tarafından
Amin inşallah nasıl başladı doğum
tarafından
3 gün evde sancı çektim hastaneye gittim alttan bakti  3 cm acilmam vardı dogum için yeterli değil dediler geri gönderdiler bende gittim deniz kenarında 4 saat yürüyüş yaptım eve geldim kanamam başladı hemen gittim suni sancı verdiler 3 saat içinde doğurdum ☺
-Reklam-
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Sguat yap yapabildigin kadar secde hareketi yap kollarini uzatarak gunluk6  hurma ye,cinsel iliskiye gir gunluk ve meme uyaranida cok etkili sut sagma varsa onunla yap gunde 3 defa bir memeyi 15 dk boyunca uyar bunlar suni sanci etkisi yapiyor pelvik bolgesini yumusatiyor ve sanciyi baslatiyor 
(3,726 puan) tarafından
Teşekkürler deniyecem hurma yiyordum zaten
(2,016 puan) tarafından
Bir dr izliyordum ismi aklima gelmedi cinsel iliski ve hurma bilimsel olarak calismasi yapilmis zaten tama manasiyla dogum icin gereken hormonlari salgiliyormus
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Canm normal doğum mu yapacaksın
(3,726 puan) tarafından
Evet o yüzden öneri istiyorum
(2,173 puan) tarafından
Bence daha 40. Haftaya kadar yolu var doğumun erken gelsin istiyorsun sabırsızsin anlıyorum seni ama daha günün var senin . Bide hurma ye bolca dus al ılıktan biraz sıcak olsun. Bunlari yap canm inşallah kavuşursun yavruna
0 oy
tarafından
Denemediğim şey kalmadı sguat hurma ilişki sıcak duş yürüyüş herşeyi denedm ama 41 de doğurdm suni verdiler açılma olmynca sezeryan oldm 

Sende sguat bol bol yürüyüş sıcak duş bunları dene inşlh sende fayda eder
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben bilmeden hurma yedim bir hafta boyunca sonra elime süpürge aldım valla bir gün boyunca yer süpürdüm elimle sildim sonra ne mi oldu belim ağrısı uyuya kalmışım gece ağrı sabah ağrı öğlene 36+0 kucağımdaydı doğurmak istemen çok normal ama o minnoş göbeği özlüyorsun ne kadar dursa o kadar iyi gün gün kilo alıyor Allah gönlüne göre versin 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 577 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
0 oy
16 cevap 429 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 239 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,213 soru

24,180,271 cevap

336,292 kullanıcı

...