Korona var diye evlerine 3/4 kez gittik bu süre zarfında. Oda gidince hiç el öpmek yok çocukalara sarılmaya korkuyorlar. Amenna kabul. Hatta hava soğumaya başlayınca. Hiç gelmeyin diyo annesi amenna.
Ama gel gelelim benim işim olunca büyük olan erkek bebeğim (28aylık) annemlere götüreyim deyip götürüyor. Her çarşamba pazar var burda ablası ile beraber eşim pazara giderler. Arada bi göreyim geleyim der gider görür ama hiç sarılmayız ama maskesz durmam der.
Bugün de kandil ya bi uğrayayyım dedi. Bende sizin orda öyle mi oluyor tek mmi gidiliyor kandillerde insan anne biz geleceğiz der hep beraber gidilir dedim. O oradayken de aradım anasını kutladım kandilini (eşimin gelmesini bekliyordum onla ararım diye ama o yanınıza gelmiş,gönül isterdi ki hep beraber gelelim dedim.) O da kızım vakalar iyice arttı falan demeye başladı . Öyle tabi anne dikkat etmek lazım ama en büyük risk Ahmet Onuda unutmayın da işe gidip gelen o dedim. Sanki bi ben taşıyor um virüsü. Çok doldum bugün ya yazmak ile bitmiyor. Burda onlardan başka kimsem yok onlarda bi aile olamadılar bana kendi içlerinde de öyleler . O zaman ramazan da da gitmeyelim o zamana da bitmez virüs diyorum eşime . Mesele virüs ise. Doğum yaptım iki bebeğimde de evime gelmediler. Mesele benim burda dimi korona falan bahane. Dua edin de mübarek kandil günü memleketim olmasa bile oraya yakın yaşayalım hayırlısı ile.