0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Kizlar biraz uzun olucak okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun. Çok bunaldım pskolejim çok kötü 1 oglum var yaşına yeni girdi bu sayacaklarim yaramazlık mi bilmiyorum ama beni çok zorluyo aşırı derecede ve gün içinde oğluma bağırıyorum vojdan azabı çok çekiyorum ama kendime engel olamıyorum doğduğundan beri ben evimde sayılı yemek yapabilmisimdir daha bebekten surekli kfak istiyordu ayakta ya da kucakta sallarsan uyurdu bıraktığım an uyanirdi şimdi de 1 saniye yalnız kalmiyo mutfakta bi iş yapaym pacalarima yapisiyo agliyo kucagima gelmek istiyo bacaklarımı isiriyo surekli ya da kucagima almazsam kafasını yerlere duvarlara fırına mutfak dolaplarina vuruyor mecbur kalıp alıyorum ve hiçbir iş yapamıyorum her gun resmen peynir ekmek yiyorum o da ayakta kucagimda oglum zorla birkaç lokma atabiliyorum yanında oturayim elime telefonumu alayim desem gelip elimden alıp yerlere atiyo birakmiyo kesinlikle eşim arasın görüntülü elimden aliyo yerlere atiyo devamlı ne altını ne ustunu değiştirebiliyorm agliyo kaciyo her seferinde ama bi alt değiştirmem yarim saat peşinde koşuyorum surekli tuvalete bile giremiyorum bütün gün eşimi bekliyorum afedersiniz büyük abdest için normalde 2 haftaya kadar gece on kere kalkar sabah da 5 de uyanırdi wimdi çok şükür düzeldi sayılır gece 2 3 defa uyanır sabah 8 de uyaniyor ama gündüz 1 kez 1 saat uyuyor onu da resmen zorla uyutuyorum bir görseniz çocuğa zor kullanıyorum onu da uyumasa çok huysuz oluyor surekli ağlıyor ve akşam 6 da akşam uykusuna geçmek istiyor bobrek genislemesi var enfksiyon olmaması gerek o yüzden koruyucu antibiyotik kullaniyous her akşam iciremiyorum kesinlikle asla içmiyor tadını da seviyor tadına baktirabilirsem zorla icer ama baktirabilmek büyük çaba harciyorum hatta biraz evvel zorla icirmeye çalışırken boğazına kacti sanırım çok oksurdu çok korktum nefes alamicak diye ya da ne bileyim ciğerine kaçma diye bsy varya ödüm koptu resmen artık ve her gün yalnızım sadece oglum ve ben varız bütün günler aynı artık çok çok bunaldım annem hafta sonları geliyor ama ben tükendim artık kendimi çok kötü bir anne olarak görüyorum bugün mesela surekli agladi benim yüzümden 2 Kez bagirdim diye bi kez de elimden kavanoz düştü oni temizlemek gerekiyordu cocugu oturma odasına koyup kapıyı üstüne kapadım 5 dkcik o sürede dünyayı yıktı napcam ben çok agresifim benim gibi olan var mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İllaki sinirleniyoruz benimde bazen dayanamıyorum dediğim oluyor. Şükür benimki o kadar değil ama tabi zorluğu var bir yandan üniversite okuyorum ders çalışıyorum ev yemek çocuk derken zor oluyor

Fakat şöyle düşün bunlar geçecek çocuğun büyüyecek ve sana yardımcı olacak. O daha bebek hep böyle kalmayacak rabbim yokluklarini göstermesin
(83 puan) tarafından
Amin tabi ki göstermesin oğlumu çok seviyorum ama ne bileyim bana anne olmak mı zor geldi benim çocuğum mu zor bilmiyorum valla zaman geçtikçe hep düzelecek diye beklerken daha kötü oldu bebekligini arar oldum
tarafından
Yani bilmiyorum bazıları çocuğu gece hiç uyumaz ardından ikinciyi yapar kapasite ben oğlum beş yaşına falan gelse ancak belki düşünürüm. Ama ona bsgirmasan iyi olur çünkü Bebek daha anlamaz sonuçta tam tersi psikolojik olarak etkilenir.
(83 puan) tarafından
Evet haklısın sorun ben de aslında buraya biraz da kötü şeyler duymak için yazdım ki hatamı daha iyi göreyim..
-Reklam-
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Bebek normal davraniyor anormal olan sensin kucucuk.bebege bagirarak. !
(1,254 puan) tarafından
Ayrica notumuda duseyim Allah dermansiz dert vermesin ben oğlumu kaybedeli 1 sene oldu ciğerim sökülüyor ogluna her bagirdiginda bu gelsin aklina. Bağırarak birşeyi ogretemessin sadece bagirmayi hircin olmayi ogretirsin
(83 puan) tarafından
Basın sag olsun çok üzüldüm Rabbim sabrını versin inşallah. Bende istemiyorum evladıma bağırmak kızmak ama bazen insanın elinde olmuyor zaten ben oğlumu cok istedim çok şükür Rabbim nasip etti hep aklıma böyle şeyler geliyor zaten ve her seferinde kahroluyorum Allah senin kucağını da yeniden doldursun inşallah
(1,254 puan) tarafından
1 yaşında iyide. 1 yaş ne anlicak ki bagrmadan kizmdan kendinizi kontrol edemiyorsaniz kendinize guvenmiyosaniz bu yola cikmayin lutfen ya lutfen !!!! Kusira bkmyin bn boyle annelre cok kizyrum bu konuda szi yatistiramicm szin hirslarinizin bedelini o çocuk odememeli.
0 oy
tarafından
Sinir sistemi kalmiyor annelerde.çok iyi anliyorum. Ama bu zaman geçici bir zaman. Şimdi çok zor olan zamanla belkide sizin için kolaylaşir.yediğini içtiğini yanına alsan oyle agzına atsan. Belkide senin sinir stresin bebeğini çok etkiliyor oda hırçınlaşıyor.ben buna çok inanıyorum. Anneden tamamen geçiyor herşey. 
tarafından
Çok kücük yaşta eğitiyoruz onları herşeyin tohumu o zamanlarda atılıyor unutma. İyi bir evlat yetiştirmek istiyorsan yaptıklarını yapmaman lazım. Ben çok sinir olduğumda sürekli okuyorum. Sakinleşinceye kadar ve bu cok uzun sürmüyor. En kötü ihtimalle say içinden buda iyi geliyor bana. Kızsanda anlamaz ki daha el kadar anca onu hırçın yapar ve bu sana yol su olarak geri döner. Kısacası gene kendine etmiş olursun. Benimde günde 9 saat yemek yiyemediğim oluyo ama yapcak bişey yok. Herşeyi göze alarak onları dünyaya getirdik. Bu günler kalıcı değil. Bir gün oda kendi uyucak kendi basına oynicak.
(83 puan) tarafından
Evet o kadar haklısın ki bir de oğlumu o kadar çok istedim ki çöm şükür Rabbim nasip etti kendimi düzeltmem lazım bir çare bulucam bir şekilde
tarafından
Oku en çok oku. Ondan daha iyi gelen birşey olmicak emin ol. Rabbim sabır versin.
(83 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
tarafından
Hepimizden insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
+5 oy
4 cevap 298 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,591 cevap

329,979 kullanıcı

...