Kizlar biraz uzun olucak okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun. Çok bunaldım pskolejim çok kötü 1 oglum var yaşına yeni girdi bu sayacaklarim yaramazlık mi bilmiyorum ama beni çok zorluyo aşırı derecede ve gün içinde oğluma bağırıyorum vojdan azabı çok çekiyorum ama kendime engel olamıyorum doğduğundan beri ben evimde sayılı yemek yapabilmisimdir daha bebekten surekli kfak istiyordu ayakta ya da kucakta sallarsan uyurdu bıraktığım an uyanirdi şimdi de 1 saniye yalnız kalmiyo mutfakta bi iş yapaym pacalarima yapisiyo agliyo kucagima gelmek istiyo bacaklarımı isiriyo surekli ya da kucagima almazsam kafasını yerlere duvarlara fırına mutfak dolaplarina vuruyor mecbur kalıp alıyorum ve hiçbir iş yapamıyorum her gun resmen peynir ekmek yiyorum o da ayakta kucagimda oglum zorla birkaç lokma atabiliyorum yanında oturayim elime telefonumu alayim desem gelip elimden alıp yerlere atiyo birakmiyo kesinlikle eşim arasın görüntülü elimden aliyo yerlere atiyo devamlı ne altını ne ustunu değiştirebiliyorm agliyo kaciyo her seferinde ama bi alt değiştirmem yarim saat peşinde koşuyorum surekli tuvalete bile giremiyorum bütün gün eşimi bekliyorum afedersiniz büyük abdest için normalde 2 haftaya kadar gece on kere kalkar sabah da 5 de uyanırdi wimdi çok şükür düzeldi sayılır gece 2 3 defa uyanır sabah 8 de uyaniyor ama gündüz 1 kez 1 saat uyuyor onu da resmen zorla uyutuyorum bir görseniz çocuğa zor kullanıyorum onu da uyumasa çok huysuz oluyor surekli ağlıyor ve akşam 6 da akşam uykusuna geçmek istiyor bobrek genislemesi var enfksiyon olmaması gerek o yüzden koruyucu antibiyotik kullaniyous her akşam iciremiyorum kesinlikle asla içmiyor tadını da seviyor tadına baktirabilirsem zorla icer ama baktirabilmek büyük çaba harciyorum hatta biraz evvel zorla icirmeye çalışırken boğazına kacti sanırım çok oksurdu çok korktum nefes alamicak diye ya da ne bileyim ciğerine kaçma diye bsy varya ödüm koptu resmen artık ve her gün yalnızım sadece oglum ve ben varız bütün günler aynı artık çok çok bunaldım annem hafta sonları geliyor ama ben tükendim artık kendimi çok kötü bir anne olarak görüyorum bugün mesela surekli agladi benim yüzümden 2 Kez bagirdim diye bi kez de elimden kavanoz düştü oni temizlemek gerekiyordu cocugu oturma odasına koyup kapıyı üstüne kapadım 5 dkcik o sürede dünyayı yıktı napcam ben çok agresifim benim gibi olan var mi