+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Kızlar Dr coraspirin kullan dedi ama test sonucuna bakmadı bnde kararsizim kullanmakta

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mutlaka kullan canım kan sulandırıcı o covit kanı pıhtılaştırıyor öyle olunca bebeğe giden besinler kordonda geçerken zorlanıyor. Ben covit olmadan da kullandım. Ama bana ecopirin vermişlerdi bebek aspirini diye geçiyor. Gerçi eczacı coraspin de aynı demişti. Miligramları farklı olabilir kullan mutlaka. 
(606 puan) tarafından
Bende test yaptırmadım doktor kullan iki günde bir sitersen dedi bilemedim valla
-Reklam-
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Dr kullan dediyse mutlaka kullan hamilesin Allah korusun pıhtı falan oluşur ben hamileliğimin belli bı ayından sonra ecopirin kullanmıştım o da kan sulandırıcı zararı yok yani 
0 oy
(2,986 puan) tarafından
Kan sulandırıcı hap bı zararı yok kullan bencede.
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Kullan Cnm ben bile hamilelik boyunca tedbir olarak kullandm. Greyfurt yeme bu ilacı içerken aklında bulunsun.
(606 puan) tarafından
İlacın propektusunde 7aya kadar kullanımın diyor bende 7.ortasindayim sen 9ay kullandın mi birde neden kullandın
(6,848 puan) tarafından
Cnm benm bebem 33+5 erken doğdu ve zaten ,33 ,35 e kdr kullanılıyor. Neden öyle yazıyor biliomsn doğumda kanaman oluyor ya kan sulandırıcı içince çok kanamaya sebep olurmuş. Ben ani doguma alındım sezaryen idi ilaçta içmiştim 1 gün öncesi hiç bişi olmadı yani kanım bile doğumdan snra gayet normal değer cikmisti
(606 puan) tarafından
Öyle mi canım kullanayim mi o zaman neticede kullanmamak daha sıkıntı aliba
(6,848 puan) tarafından
Yani bn zararını görmedim. Bnm ilk gebeliğim düşüktü tedbir amaçlı olarak kullandm hp
(606 puan) tarafından
Cnaim.neden greyfurt yemeyeyim yemiştim de aspirin alicam.ama.almiyorum kaç saat sonra almam gerekir
(6,848 puan) tarafından
Kolesterolü düşürüyor Cnm o yüzden yenmez ben kulladgm için biliyorum. Şuan mevsimi diye uyarmak istedim
tarafından
Ben covit olduğumda hem aspirin kullandım hem de greyfurt yedim hiç bir şey olmadı niyeki
(6,848 puan) tarafından
Size birşey olmamış olabilir bunu doktorum söylemişti ve çok bilindik bişi aslında kanser ilaçlarında bile greyfurt yenmez
(606 puan) tarafından
Valla greyfurt almıştım
(6,848 puan) tarafından
Yeme kuzum istersen arastr Dr. Sor
0 oy
(4,385 puan) tarafından
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. geçmiş olsun 
(606 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Kaç haftalıksın? 32 den az ise kullan. 
0 oy
tarafından
Kullanın, hamilelikte korona dışında da kullanılıyor. 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Kullan canim bende 2 aydir kullaniyorum daha dusmedi kan pihtilasmasi cok yuksek cikmisti bende covitten sonra hamilelikte var

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 197 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 307 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Reyhan1414 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (641 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,384 soru

24,071,569 cevap

330,684 kullanıcı

...