0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Kızlar lütfen okuyun ailemden kimden akıl alsam herşeyi çok abartıyosun biseyi yok çocuğun diyolar

Balgamlı öksürüğü var diye dün acile gittik ciğerine inmemiş sıkıntı yok dedi bi şurup verdi bugünde gözü çapak içinde uyandı hafifte şişti kizardi ve ateşi çıktı tekrar bı götürsem mi bi günde ciğerine inmiş olabilir mi niye ateşi çıktı şimdi durduk yere ne yapacağımı şaşırdım 7bucuk aylık bu arada

3 Cevaplar

0 oy
(5,443 puan) tarafından
Atesi ust solunum yolu enfeksiyonuna bagli cikmis olabilir ates ve gozunu takip edin artrsa doktora goturun
(792 puan) tarafından
Suanlik düştü inşallah bi daha çıkmaz
(5,443 puan) tarafından
Insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ateşi çok varsa duş aldır canım gözleri için de doktor sterilize damla vermedi mi?
(792 puan) tarafından
Dün sadece öksürük vardı o yüzden onu söylemedim doktora canım bugün ateş ve göz capaklanmasi oldu
tarafından
Canım şöyle yap pamuğu ılık suya batır gözlerinin pınarlarını o pamukla ovala kanallar tıkanmıştır açılır o şekil. Benim kızımda da çok oluyordu bir de eğer emziriyorsan kendi sütünü biraz damlat ovala pamukla. Ateşi içinde hemen duş aldır eğer tektar hastaneye götürme imkanın yoksa o şekil yap mazallah havale falan geçirir ateş kötüdür dikkat et çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Kaç gündür oğlumun gözleri çapak tutmaktan kapanmıştı resmen dün özele götürdüm göz için mikrobik dedi ve bulaşıcıymış damla verdi biraz bugün daha iyi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
16 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Asabii (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,599 soru

24,113,230 cevap

333,080 kullanıcı

...