0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,316 puan) tarafından
Yan komşumuz çatısını yaptirdi ustalarda yanlışlıkla bnm.bacayi catlatmislar dün öyle byle dgl baya yağmur yağdı bacadan su geldi evim batti halilarm koltuklarm hepsi bacadan gelen siyah suyla ıslandı heryere leğen koydum sobanın etrafına esim gececiydi duvarların hepsi sobanın siyah suyuyla battı :(  kaynanm gece aradı çarşaf lazımsa gel al ser dedi üst katmda otryo sabah esim geldi sobayi kaldirdik silkeledik orucluyum 2 cocgm War onlar uyanmadan temizliği bitirmeye calstim sabah ciktm kaynanma hani uyandiysa cocklari ona cikartcktim Sinan.kurulu dgldi baktım daha eltimle yatyirlsr neyse indim temziligimi btirdim kaynanamin.esyalari vardı onları çıkartmaym.dedm.bide kandillerin kutluyayim dedm çıktım kutladım hiç demedi naptn .ne ettn işini btiridjn mi insan bi sormaz mı ya her işine kosym badana olsn dip temizlik olsn hep ben yardıma koşarm ya bır sorsaydi  naptin bitiridn mi duzeldimi baca falan diye haksizmiyim Sabah aklımdan geçti akşam yemeğe cagircakrim bugün kandil diye sonra vazgeçtim sncta benm evim batmis oruçlu halimle cnm çıktı 2 cockla bitirene kdar hal hattımı sormadi bide yemeğe mi davrt etcem ztn cagirsam.tek gelmez muhakak eltimle.kaynimida getirir kendiyle eltimin evi ayri yeme içmesi ayrı ama.hergub kaynanmda tek kalmaya korktuğu için eşi gelene kdar kaynabmda kalyo oda aynı binada ksuura bakmayın uzun oldu 

3 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Aaaa kölemisin kız ne yemeği 

Ne yaptın diye gavur olsa sorar bi oha diyorum
(1,316 puan) tarafından
Kendi kendime dym ben mi kuruntu yapym ama yk gerçekten sinir oldm ben gelip bana niye yardım etmiyo demiyom insan bi arar naptn diye öyle dgl mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum kapını açıp gelip bakmamış, sormamış bir de yemeği davet etmeyi düşündün boşver.
(1,316 puan) tarafından
Hani kandil diye çağırayım dedm çıktım kandilini kutlamaya eltimle beraber sobanın yanında oturmuş kahvaltı ediyorlardı sinir oldm cocklarm daha küçük biri 7 diğeri 3 yasnda insan demez mi Soban oldumu yakablyon mu hava soğuk
tarafından
Anladım canım ama kayınvaliden umursamamış boşver kendinize sofra kurup keyfini çıkart zaten yorulmuşsun birde onlara mı hizmet edeceksin
0 oy
(163,561 puan) tarafından
sacmalama ne yemegi
(1,316 puan) tarafından
Hani kandil diye çağırayım dedm ama sinir oldm wlla
(1,316 puan) tarafından
Sence tavrımi nasıl koymalıyım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 576 göst.
11 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,576 göst.

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,533 cevap

336,309 kullanıcı

...