Yan komşumuz çatısını yaptirdi ustalarda yanlışlıkla bnm.bacayi catlatmislar dün öyle byle dgl baya yağmur yağdı bacadan su geldi evim batti halilarm koltuklarm hepsi bacadan gelen siyah suyla ıslandı heryere leğen koydum sobanın etrafına esim gececiydi duvarların hepsi sobanın siyah suyuyla battı :( kaynanm gece aradı çarşaf lazımsa gel al ser dedi üst katmda otryo sabah esim geldi sobayi kaldirdik silkeledik orucluyum 2 cocgm War onlar uyanmadan temizliği bitirmeye calstim sabah ciktm kaynanma hani uyandiysa cocklari ona cikartcktim Sinan.kurulu dgldi baktım daha eltimle yatyirlsr neyse indim temziligimi btirdim kaynanamin.esyalari vardı onları çıkartmaym.dedm.bide kandillerin kutluyayim dedm çıktım kutladım hiç demedi naptn .ne ettn işini btiridjn mi insan bi sormaz mı ya her işine kosym badana olsn dip temizlik olsn hep ben yardıma koşarm ya bır sorsaydi naptin bitiridn mi duzeldimi baca falan diye haksizmiyim Sabah aklımdan geçti akşam yemeğe cagircakrim bugün kandil diye sonra vazgeçtim sncta benm evim batmis oruçlu halimle cnm çıktı 2 cockla bitirene kdar hal hattımı sormadi bide yemeğe mi davrt etcem ztn cagirsam.tek gelmez muhakak eltimle.kaynimida getirir kendiyle eltimin evi ayri yeme içmesi ayrı ama.hergub kaynanmda tek kalmaya korktuğu için eşi gelene kdar kaynabmda kalyo oda aynı binada ksuura bakmayın uzun oldu