+1 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
25 aylık oğlum baş parmağı etini takıntı yaptı soyuyor Dr gittim otizm olabilirmi diye yok dedi alışkanlık haline getirmiş olabilir ne yapım ya hircislasti iki yaş sendromu nedir o var galiba önce böyle değildi soyuluyor du tırnak eti ama ellemiyordu ne yapım ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanıyor mu bırak yapsın yapma dersen daha çok yapr inadına yap de sen hatta kanamiyorsa bişey olmaz
tarafından
Yok kanam da strees yaptım diğer ellerini yapmiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vitamin eksikliğinden soyuluyo olabilir canım oda kopariyo bı tahlil fln yaptır hemen otizim teşhisi koyuyosunuz  normal çoğu cocukta
tarafından
Aynen öyle eşim yasakladı nette bişi araştırma yapmamı ins duzelirler :)
tarafından
Düzelir caniim ama sen takip et o diger parmak etlerinide koparmak ister hani yaparsa bence sen bı dotora götür tahlil fln yap vitamin eksikliği olablir
tarafından
Bir ara vardı ilaç kullandık iğne yazdı Dr kullandık yenek yemiyor bir Aydan beri huyu suyu değişti dinlemek istemiyo işine gelince cvb veriyor  istediği bişi olmazsa ağlıyor vuruyor önce kuzenleri dedesi  gordumu sewinirdi oynardı slm yapardı yok TLF TV bakmak istiyo vermiyorum bı ara onada alıştı vermiyorum artık ilgileniyorum ama huysuz
tarafından
Aynen işine gelince çok güzel cevap verirler essek sipalari ayreten yine başlamış olabilir sen yine bı goset
tarafından
Götürecem ins bakalım ne derse
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Benimki de 19 aylık tırnak kenarında et var azdı kestim makasla oynaya oynaya yine çıkarmış huy etti bugün başladı bakalım devam edecek mi yarın da 
tarafından
İnş etmez takip et cnm
(3,825 puan) tarafından
Takipteyim sen de çözüm bulursan bana da yazar mısın
tarafından
Yazarım  uyarıyoruk yapma uf olur kanar diye ama nafile
0 oy
tarafından

Canım ben 32 yaşındayım stres olduğumda hala yaparım çocukluğumdan beri. Sebebini bilmiyorum ama altında psikolojik bişey yattığını düşünüyorum çünkü stres olduğumda artıyor. Çocukken bı kavlatirdim kıpkırmızı olurdu hala soyardim:ermm:

tarafından
Hmm stres bı durum yok eşimde bnde gayet mutlu huzurlu olsun diye elimizden geleni yapıyoruz bir Aydan beri huyu suyu değişti
tarafından
Onda da altında yatan başka sebep vardır belki

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 524 göst.
24 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 204 göst.
28 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 360 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,258 cevap

336,073 kullanıcı

...