Kızlar söyle bir sorun varki eşimin ailesinden dolayı aramızda soğukluk oldu vs eşimin kayinvalidem iyidir iyi anlaşırız tek görümce var görümcemden dolayı aramız açıldı anlayacağınız tek kaynak örümcek diyim fena şeyler yaşıyorum psikolojik iyi gitti resmen mesela kaynanamla eskisi gibi kendimce konuşamıyorum birde ben birsey söylerken kendimi cokmu kasıyorum ne çok bilmişler gibi birseyi anlatıyorum sonra pişman oluyorum neden fazla diyoluga giriyorum diye ay ne bileyim ya böyle sorunlar yaşıyoruz eskiden melek gibiydim fazla konulara girmezdim kaynanamla konuşma tarzım da bu şekilde olmuyordu ya of sıkılıyorum daralıyorum resmen fazla görüşme yapmıyoruz normalde bazen telefonda konuşuruz iki tane çocuk var çocukları özledik aradık derler gibi işte bu şekilde aramızda sorun olmuyor ama soğukluk oluyor eşimde dahil arasira gideriz oturmaya onların bana zararıda yok benim fazla kimsemde yok ailem başka şehirde böyle hiç yoktan yere sıkıntılar yaşıyorum kendimi suçlu hissediyorum psikologa gittim ilaç almaya baslicam ruh halimde iyi değil
1,487,838 soru
24,321,614 cevap
345,339 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın