0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından
Iyi qeceler ben onceki qun normal doqum yaptim dort bes saat icinde gerceklesti doqum sukur  ama ara ara siddetli  sanci vuruyo karnimin alt tarafina siddetli adet sancisi qibi sukur ben ayaklanlandim bi skintim yok bu sanci vurunca mahvedyo beni 1 g doqumda bole bse yasamadim doktora sordum normal rahim toparlaniyo dyo ebelere sordum hepsi ayni seyi dedi  aranizda yasayan oldumu bole acaba bide ben doqumdan sonra biraz bekletildim doqum hanede usutmus olabilirmyimki

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal benim yeni yeni bitti o ağrı rahim kendjni topluyormus
(94 puan) tarafından
Kac  gun surdu acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benidme öyle olmuştu ağrı kesici aldım normal canım geçer sicakk tut kendini patik hırka üstünde olsun
(94 puan) tarafından
Saqol canm cok fena ya
0 oy
(919 puan) tarafından
O ağrıyı hiç bilmiyorum çok geçmiş olsun ayrıca gözlerin aydın canım 
(94 puan) tarafından
Saqolasin canm allah razi olsun  daha bebeqimi kucaqima bile alamadim kuvezde makinaya baqlo
(919 puan) tarafından
Olsun kuzum benim iki oğlumda küvezde kaldı şimdi biri üç yaşında biri 8 aylık canavarlar korkma seninkide gelir kollarını ısıtır gün gelir hapur hupur seni yer annesi
(94 puan) tarafından
Insallah canm
0 oy
tarafından
Benim de gaz sancım oluyırdu kırkım bitti kanamam oluyor arada ama adet gşbi değil dr gitcem bende
(94 puan) tarafından
Anlsdim canm sanada gecmis olsun
tarafından
Sağol canım sanada geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Emde 2 dogumda yasadim dogum sancisi gibiydi 5 gun sürdü. Geçmiyordu kadın doguma gittim doktor ultrasonla baktı rahim toparlaniyor dedi icin temiz hatta iyi toparlamis dedi cnm. Gunde 3 defa parol içebilirsin gerci fayda etmiyor 
(94 puan) tarafından
Evet ya cok kotu kivrandiriyo resmen doqum  sancisi qibi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,123 soru

24,120,511 cevap

333,444 kullanıcı