0 oy
1,043 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,175 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O kadar çok sinirliyim ki kardeşim imamlık sınavına girmişti ve çok iyi geçmişti ...Ama elendi neden çünkü torpilliler yüzünden .... Haram zıkkım olsun her lokmaları.... Allah'ından bulsunlar... Gece gece yine bir sinir ya   resmen liste yapmışlar alacaklarını

image

23 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından
Malesef öyle canim. Kaymakamlik ve idari yargı hakimliği sinavlarina girdim. Yazili sinav sonuçlarim çok yüksek olmasina rağmen hep mülakatlarda elendim. Artik hevesim de kalmadi..
(1,175 puan) tarafından
Çok haklısın canım insanda heves Umut bırakmıyorlar ... Allah yedirmesin onlara
(776 puan) tarafından
Amin canim aminnnn...
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benim eşimde imam eşiminde 8.bitti 9. Yıla  giriyor kadrolu memuruz  eşim  imamlık  istemedi  müftülüge memurluga  geçmek istedi sınava  girdi  2 defa  hep  ya  çaycıyi ya da bilgisayarla  alakası olmayan  insanları  aldılar  oysaki  eşim  bilgisayara  dair  herşeyi  biliyor  hiç  klavye  kullanmayı  saatlerce  bir  izin  belgesi  bile  çıkartıp  veremeyen  kişileri  aldılar  eşim  ileriki  zamanlarda  yine  deneyecem diyor  ben  pek  sanmıyorum çünkü  hu sınavların  çoğu  göstermelik en  çok  torpil diyanette dönüyor  maalesef ki  kardeşinizin hakkında  hayırlısı  olsun inşallah 
(1,175 puan) tarafından
Aynn canım diyanette ve polislik alımlarında çok var ... insanlar da heves bırakmıyorlar ama  eşin yine denesin inşallah birgün olur... amin canım Saol ♥️
(2,080 puan) tarafından
İnşallah  kardeşinde  öyle  denesin  hakkıyla  gelmeyenler kadar  gelenlerde  var eşimde 2 sefer girdi hep 1-2 puanla  kaçırdı üçüncüde 77 aldı o yılı  74 ve üzeri  alanları  geçirdiler  ne torpil  ne birsey  oysaki  eşimin çevresinde  torpille  vekil  hocalık  yapan  çok  arkadaşı  vardı  eşime  vekillik  bile  vermediler  eşimde  azmedip çok şükür kazandı  Rabbim herkesin  gönlündekini  versin  inşallah hayırlısı  ise
(1,175 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah canım ♥️♥️
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kuzum malesef heryerde artık torpil işliyor bileğinin hakkıyla kazanan gormedim
(1,175 puan) tarafından
Çok zor canım çoğu öyle yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 644 göst.
0 oy
18 cevap 457 göst.