0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar.. Bebeğim kabızlık problemi yaşıyor 9 aylık ve sanırım diş çıkarıyor bunlar henüz ilk dişleri.. Sorum şu ki kabızlık için çinko kullanıp faydasını gören oldu mu ben bir süredir kullanıyorum etkisini göremedim 

3 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
Dublahac iyi geliyo ama 9 aylığa veriliyomu blmiyom canim eczaneye sor bakalim yarin bi
(255 puan) tarafından
Tamam canım sağol salı günü aşıya götürücem o zaman sorayım doktora da
(22,055 puan) tarafından
Sor askom
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Cinko kabizlik icin mi bize tirnaklari inceldi dedigimde vermislerdi. Diski yumusatan duphalac tarzi suruplari doktor gecici bukdugundan onermedi bizim yiyeceklerle duzenle dedi ama 1 yasina dek kabizlik sorunu yasadik biz 
(1,331 puan) tarafından
Ay evet ya anne kabizsa bebekte cok etkileniyor canim ne iyi geliyirsa sana kayisi incir vs tuket ya da probiyotik kullanabiliyosan kullan valla bak ben simdiki aklim olsa bebege kullanirdim enterogermina kids 6 aydan itibaren kullanilabiliyormus bize doktor da demedi kendim arastirdim ama cok gec suan 2 yasinda mesela 1 yasina dek fitille ysptirdik hep kakasini :((
(255 puan) tarafından
Ovvv çok fena yok daha hiç fitille yaptırmadım yavrum ya mesela gün aşırı ya da günde bir kez yapıyor mesela bugün hiiiç yapmadı mimiko kıyamıyorum öyle olunca o şişkinlik halini ben bile çekemiyorum çünkü doktor Bi ara Bi prebiyotik aldırmıştı adı maflor evde var onu mu kullansam. Salı günü de aşıya gidicez aile hekimine danışıcam mutlaka
(1,331 puan) tarafından
Maflor arastirdigim ladaroyla ishale iyi geliyor icindeki bakteriler ishale yonelik. O yuzden enterogermina demistm canim. Seniniyiymis ya benim bebegim 5 gun oluyordu mecbur kaliyirduk
(255 puan) tarafından
Ya canım çok sağol valla bilmiyordum bir de entetogermina bakayım hatta ben de kullanayım :D
(1,331 puan) tarafından
Riva dderim canin etkisini gostermesi 2 haftayi buluyir kids i var 6 aydan itibaren kullanilabiliyor. Ben bi donem bulamadim onu 4 milyarligi kullandik 20 aylikti. Yogurt kefir de iyi geliyr
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Çinko bağışıklığı güçlendirmek için kullanılıyor diye biliyorum
(255 puan) tarafından
Ya evet bende ama doktor önerince  bende şaşırdım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kllwmd (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
11 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aniskomhakli (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Filiz039 (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,678 soru

24,019,787 cevap

328,174 kullanıcı

...